-

Angelica & tessan kommer hit, ssatan va kul att få träffa angelica, har ju inte träffat henne sen tp,  oktober? eller nå! Blir säkert roligt,  vi ska försöka få tag på nå killar oxå, men de lär ju bli som de blir, men det blir säkert kul. Nu måste jag fortsätta städa upp det sista,  puss!

sött,  då ja precis hade fått veta en cpgrej..

påsklov förfan!

hej babes!
påskracet gick bra, eller ah.. inte för våran klass men för andra, de va ju kul å titta på, hhehe. när allt dedär va klart såg vi en film om öknen sen gick vi och åt lunch, sen hade vi musik &efter det hade vi en liten lektion,  de var bara jag, felix, jeff, david, agnes &john, var halvt utan lärare, hon kom å gick lite då och då, så de va tp chill. sen skulle jag gå och göra franska omprov två delar, men så visade sig att ja va tvungen göra om jävlat hela provet, så jag drog hem.
har sett tv &sovit litegrann, tror jag ska städa upp i mitt rum, sen ser jag vad som händer, det är ju lov nu! ikväll blir det nog att vara med tessanbäjb,  säkert kul.
ha de bra, puss!

jah

har fortfarande inte gått från datorn, är datalover idag, snackar med jossanbejb, trevligttt! ska gå och dricka nå, snart.. sen går jag och lägger mig, kommer va död imorgon annars.
å nu kom mamma, godnatt!