back in times

Har sett operation skönhet, och wow vad en bröstförstoring kan förändra ens liv.. alltså jag menar, alla operationer. Ifall nånting går snett, då hänger hela framtiden på en gång då man ville va snygg med stora bröst. Nästan hemskt hur det kan bli.
Iallafall så har jag även pratat med min finaste erik, och simon.. å malle, men de är en hemlissss, tehehe. Har även börjat skriva i min dagbok, det är grymt skönt att få skriva av sig ibland, idag var en sån dag då jag bara ville skriva ut allt jag kände, med allas namn som är med och everything! Nu ska jag då sova, ifall det går, är hur pigg som helst men.. somnar efter ett tag iaf.
iloveu

home sweet home

Jag älskar att vara borta, verkligen! Men hemma är bäst, jag har allting här hemma fifan.. och min säng, fuck va skönt jag ska sova inatt! Mamma snarkade heeeela natten.
När vi kom till umeå igår så for vi direkt till hennes doktor där hon fick göra nånting, samtidigt så fixade jag mig och läste igenom kemin lite. Sen gick vi ut på stan och käka, sen runt i affärer.. jag har köpt en tröja och tubsjal från gt, tunika från carlings oxå minns jag inte mer. Iallafall så fyller morsan år idag så vi åt lite hotellfrukost och sen gick jag ut i stan och fixa lite saker medans mamma var hos doktorn igen.
Och sen drog vi hem, 3 timmar tog det och jag är äntligen hemma, så vi har firat mamma med smörgås tårta å annat gott för hon fyller 40! snart mormor.. nej skoja bara.
Shit vad jag skriver, nu är det nog, ni får en bild.. puss!

fyfan vad jag saknar dig bror

Då sa vi godnatt.

Yes, går och sover nu . eller snart, whatever sista inlägget ikväll iallafall. Kommer garanterat inte skriva något imorgon på morgonen för att vi åker till bussen typ halv 7.. så, antingen lånar jag en dator på hotellet eller så skriver jag då jag kommer hem på tisdag.
PUSS