tjejkväll m. marlene! ♥

Hej! Är på ovanligt bra humör, passar ju bra till ikväll då.. för ikväll är det tjejkväll! Ska vara där med min bästavän, hoppas verkligen jag får med mig några byxor å underkläder med mig hem, kanske en tröja oxå. Ska få pengar av mamma så, det blir superbra! :)
Nu håller jag på att fixa mig för fullt, har mina ljusa jeanstights och ska nog ha min randiga tröja.. sen får vi se vad jag gör med mitt hår. Kollade mig i spegeln nyss och såg att det faktiskt inte blev så bra, det är ju gult!? Men jaja, får köpa silvershampo.
Vi hörs, puss! ♥

godkväll

sitter å pratar med simon, jacob och dogge, har snackat med paweli tele ett tag.. haha, han sitter i ett hus i skogen med ante och tror att de finns skogstomtar. Ante och hans pappa påstår tydligen att det finns sånna i den skogen, och pawel är asrädd.. gulligt! :D
Men iallafall, ska lira cs med dogge nu, cyaaaa :-d


inte så orange som det ser ut i topparna men.. (a)

Hallå!

Kände att jag inte kunde gå omkring med eldflammigt hår imorgon på tjejkvällen så jag använde upp dom två sista blonderingarna, så fick mamma färga mitt hår. Har suttit i med färgen i ungefär.. två timmar om tio min. Borde nog skölja ut snart, gör det nog efter detta inlägg. Jag har läst i svenska boken, fastnade faktsikt och läste med flyt, trodde aldrig jag skulle säga det men den är faktiskt ganska bra!
Ska kolla igenom no:n snart, för jag måste verkligen klara det imorgon, blir jätte besviken på mig själv om jag inte klarar det. Har inget mer att säga, love u all!