fucker

Hej! Nu är det Moa igen.. har precis kommit hem, eller ah till Sandra! Fick med mig flera påsar från Skellefteå, en tröja, ett spets linne, en bikini oxå fick jag en söt klänning av min älskade moster.. som jag troligt vis har på examen, tack!
Iallafall så kom jag precis hit och Sandra färgar håret och snart ska vi laga mat, blir nog att sätta en oxfile över grillen sen får vi se hur det blir med det! :-) Ska ringa Marcus nu, pusss

Sandra bloggar

Fick ett sms att jag ska blogga här, vad gör man inte för sina vänner? Moa sitter på bussen påväg hem från skeå nu. Antar att den snart är i Piteå och då ska min lilla babe komma hit. Vi ska dunka musik&grilla, sen vet jag faktiskt inte. Det lär ni ju få höra senare iallafall. Nåja, ska åka och köpa cigg nu ;) haha. Know you love us ♥

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Någonting jag ångrar.. ohshit jag vet faktiskt inte, och det jag vet borde jag nog inte skriva ut i bloggen det är väldigt elakt.
Men att jag inte alltid vågat säga nej då jag inte vill, att jag fortfarande har svårt för nej.. men det finns gånger som jag ångrar så innihelvete då jag inte vågat stå upp på mig själv och sagt nej.
Och kanske att jag blev av med oskulden med fel person för tidigt. Det är massor jag ångrar men inget speciellt jag vill ta upp så jag slutar här!