ååårk it

Kom precis hem från andreas, han gjorde god mat åt mig och vi gjorde inte så mycket mer. Vi köpte gotta och såg lite film vilket var trevligt! Nu ska jag själv lägga mig och se om det finns någon film att ladda ner. Sen får jag se vad morgondagen har att bjuda på, nä detta blir sista inlägget för ikväll. Godnatt på er.

yo du

Hemkommen från luleå nu med pappa, tyckte det var mysigt att få umgås med honom en sånhär fin lovdag. Värmeskydd, två linnen, en tröja & en blus följde med mig hem. Ska ta kort på allting sen, lovaaar! Senare idag åker jag hem till andreas, han lagar maten och sen vet jag inte, hehe. Nä nu ska jag gå, brb :-) bilder kommer.

så otroligt fin.

Hejsan! Åkte till stan med min fina vän Josefine, och hittade ett super snyggt linne från bik bok & en stickad tröja från vila som jag inte testade. Ska nog testa den sen och kolla om den passade, ni får nog bild senare om jag orkar. Sen när vi var klara i stan fick jag skjuts direkt till Andreas där vi åt lite mat och såg massa filmer. Och nu är jag äckligt trött så ska nog se klart filmen jag håller på att se och sen sova. För imorgon ska jag iallafall till luleå med pappa, vi ska gå på stan och kolla lite kläder. Det var en julklapp jag fick av honom, underbara älskade pappa. Hoppas alla sover gott sen, för det kommer jag göra! ♥ love