i think i love you

Har sett en film the tourist hette den, den var jätte bra, johnny depp & angelina jolie var huvudpersonerna.. om johnny depp bodde i sverige och var lite yngre skulle jag gifta mig med honom direkt, gosh vad snygg han är! Nu ska jag gå och ta den populäraste medicinen man kan ta då man har mensvärk, nämligen ipren. Jag skriver som en tönt, men brydde jag mig? Nej.
Sova nu, godnatt!

ååååh, kolla så het han är!  hon oxå för den delen, skulle typ ta mitt liv för att få se ut som hon, höhö ;>

real love

Jag har precis sett en kass film, vad händer med världen egentligen? Det finns ju inga bra filmer längre, men iallafall den hette R och den handlade om en som hette rune och som var inne i fängelse. Sen var det massa bråk och smuggling å inge mer. Den sög!
jajaja, kändes som ett nödvändigt inlägg! hejs

Älskar våren!

Jag har en favorit årstid efter sommaren och det är våren, det är då man kan ha sjukt snygga kläder som jeans, snygga toppar, man kan ha tights och linne.. jenas, skinn och läder jackor. Sjukt vad mycket snyggt man kan ha på våren, det är en bra årstid när man har känslan att snart är det sommarlov.
Jag har tittat på lite kläder på bubbleroom, jag brukar inte vara inne där men nu när jag väl var inne där tänkte jag '' varför är jag aldrig här och köper kläder? '' dom har ju hur mycket som helst ju!

jag tyckte dom här var fett snygga, men jag hittade jätte mycket mer som jag inte orkar visa.. men gå in där! :)
www.bubbleroom.se