.

Jag orkar inte, jag har bråkat med mamma stort sett hela helgen nu blev det större och nu får jag inte göra någonting på hela veckan och hon kom och hämtade mig när jag var påväg till David och det är ett helvete här hemma just nu. Vill bara bort härifrån, långt! Jag håller på att gå i taket alltså, tårarna rinner och det här handlar inte om mitt bråk med mamma & pappa. Allting handlar om en annan sak, men det finns inte just nu. Det går ut över allt och alla, jag orkar inte med det här mer. Vet inte om jag kommer blogga mer idag, ni ser väl.
här var jag som lyckligast.

who are you?

Har sovit sjukt dåligt inatt, vaknade kring 8 och kunde inte somna om sen har jag sovit oroligt. Har halvsovit nästan hela tiden. Iallafall så ringde David och väckte mig, tror jag ska till honom sen eller något. Men först ska jag in till stan och träffa Josefine, vi ska åka upp hennes karuseller. Nu ska jag göra mig klar iallafall, har inga bilder eller något så ni får senare. pussenn

sweet sugar babe

Hej! Jag är hemma nu har varit med en massa folk först var det Josefine, Pawel och Timmy. Sen drog dom så jag var med malle, stralle, jocke och hans kompis, sen drog dom så jag var med Erik, Gabriel, Emma och Johanna. Sen en massa fyllefolk, men har iallafall haft en asbra kväll och även sett Labyrint, stor och Pato Pooh grymma var dom! Nu ska jag sova, och jag kommer sova så himla gott inatt hoppas jag. Förtjänar en bra sömn efter denna helg, äntligen är den över. Nu är det bara att tagga till nästa år ;-)
Godnatt!