big love

Skolan gick ganska bra idag, och allt rullade på. Sen efter skolan for jag hem och snabbstäda sen for jag till nolia där jag mötte upp min finaste alex och så for vi förbi jossan sen hem till mig. Vi låg mest och snacka tills Marcus kom, då gjorde vi inte heller så mycket.. sov, krigade med hårspray och inte mycket annat. Men iallafall så ligger jag nu i min säng med blött hår och väntar på att orken ska komma så jag kan blåsa håret :-)
Iallafall, en bild på finaste!

.

Hemma hos Alexander nu, men han är i duschen håller på och skriver mina stödord till imorgon. Då jag och Agnes ska redovisa en bok.
For förbi vårdcentralen idag också, fick pencillin utskrivet så svinkopporna försvinner fortare. Så det är bara att hoppas att det är borta till examen! Efter skolan for jag till stan och träffade kp, Marcus & Rasmus. Sen gick jag till bussen där jag mötte upp alex.. nu ska jag fortsätta med stödorden, ha det bra!
gammal bild!!

Godmorgon!

Jag är uppe tidigt idag, för idag är det skola. Har en redovisning på svenskan med Agnes idag, hoppas verkligen det går bra! Sen efter skolan ska jag möta upp alex sen tar vi bussen till honom.
Känner att min hosta håller på att ta död på mig, så ska se om det finns nån host medicin i huset!

Dagens outfit kommer även idag.. längesen va? ;-)


peace and love