hemma hos bästa nathalie!

Helt galet dålig uppdatering på sistonde, vad har tagit åt mig? Jag som alltid varit så trogen mot min blogg, haha.. iallafall så har jag det bra. Har varit inne på PDOL området i lördags, med Sandra. Då såg vi när Norlie & KKV spelade, och dom spelade även en låt för Jonas. Det var sjukt fint. Sen har jag bara softat, varit med Dennis för det mesta och sådär. Idag vaknade jag av att jag hade solsken i mitt rum, så vi har äntligen fått oss lite sol här i lilla Piteå. Så ni förstår vars jag har hållt hus hela dagen? Ute i solen såklart, på en filt med mina korsordstidningar och cigg! Skönt som bara den. Nu är jag hemma hos Nathalie och ska gå ut med hundarna sen ska vi vidare in mot stan och hämta några grejer hos en kille, sen mest troligt förbi loppisen i stan. Roligt! Imorgon har jag planerat att träffa Markus och surra lite med honom, och om det är fint väder så ska jag definitivt vara ute och bada. :-) Nu fick ni ett långt inlägg bara för att jag saknat min älskade blogg. ♥
 
 
denna låt spelades för jonas.

Vila I Frid

Det är sjukt vad saker kan hända så plötsligt, folk går bort bara sådär. Det är sjukt. Som ung borde man inte få gå bort förrän man levt klart hela livet, det är så orättvist. En kille här i Piteå har gått bort nu, 20 år hann han leva. Må han vila i frid. Jag skänker en tanke till hans familj, till hans vänner och de som hittade honom. Det är verkligen inte lätt.
 
Nu ska jag iväg och träffa finaste Sandra som är i stan, ska krama henne å låta henne veta att jag alltid kommer stå ett steg bakom henne vad som än händer. Min finaste stora syster. ♥ Sen ska jag fixa några ärenden, och sen ska jag köpa en tröja och diverse. Det är ju PDOL just nu, alltså så är det tjockt med folk nere i stan. Bekanta ansikten överallt, och även marknad och karuseller. Det gillar vi.