Foto

Har tagit ett långt och välbehövligt bad nyss, gud vad skönt det var att få fräscha upp sig efter gårdagens bravader. Hehe! Så nu ska jag ta och hitta något fint att ta på mig sen fixa mig och sådant tjejigt. Ska ut och fota jossan & jonte snart, vi ska åka till ett fint ställe och fota. Blir nog roligt att få rasta kameran lite, den har ju inte använts på ett bra tag. Så det är mina planer nu under dagen tills jag ska åka iväg med lite peepz någonstans. =) Orkar inte blogga mer, puss

Rolig kväll igår!

Fy vilken rolig kväll jag hade igår, det var all in och jag mådde bara så sjukt bra haha! Började med att jag gick till jocke där det vi var ett bra gäng ett tag, sen gick vi vidare mot bowlingen. Gick inte så bra, men kul hade jag ändå. Sen for vi vidare till Benita där vi drack och hade det trevligt. Vaknade upp hos Rasmus imorse och mådde inte så bra, mamma kom och hämtade mig sen åkte vi in till stan och fikade med min älskade moster.
Har även fått en fin tulpanbukett av henne & en minigris av mamma. Alltså, en prydnad. Blir samma visa ikväll, fast utan bowlingen. Tror det blir nog samma folk fast ikväll är min brud malle med och även stralle =) Yeey. Nu mår jag så jävla bra!


haha asså .. ja

Dag 15 - Ett minne.


Jag & malle

Vi var ute med båten, hon, ante, stralle oxå jag då såklart. Vi åkte ring och hade superkul, sen efter det gick jag i handduk och bikini hem till Martin där han och Marcus var. Sen var vi ute hela natten och hade roligt, mitt gamla gäng. Fan vad den här dagen var rolig, värd att minnas :)