You make me crazy

Jag färgade Josefines hår och det blev bättre resultat än väntat faktiskt, good girl! (menat till mig själv). Ja, sen åkte vi in till stan där det var kvällsöppet, så vi sprang runt där och provade lite snygga kläder och diverse. Och nu har jag kommit hem, har hunnit smörja in min tattoo, ätit massvis med kakor och även tvättat bort sminket. Så nu är jag ganska redo för att sova, blir nog gymmet imorgon mest troligt.. lovade Jossan. Men hejdå!

Fight for what you believe

Tjenaa! Fick sluta skolan mycket tidigare än vanligt så jag åkte direkt till Josefine, sitter hemma hos henne nu och ska precis färga hennes hår. Sen gör hon mat åt oss, min lilla slav ♥ skoja.. har fått VG som betyg på träslöjden vilket var heeelt oväntat, så jag är nöjd! ;-) jaja, ska börja färga hojnas hår nu. Kram!

Fuck off.

For till stan och umgicks litegrann med Leif och hans polare, sen rullade jag vidare mot Jossan så for vi och köpte mjukglass och sådär.. åkte hem tidigt för jag mår inte alls bra, känner mig nedstämd och blev på dåligt humör. Jag har bara ingen lust för att vara ute. Tyvärr.