MAOW

Uppdrag målning - finished! Skönt att veta om att man inte behöver måla imorgon, men nu kan jag somna ännu en natt med gott samvete att jag gjort något bra. Både för min egen hälsa och för någon annans skull. :-) Bra att vara fysiskt aktiv ibland, speciellt då man har lov!
Iallafall så har vi först varit på stan och shoppat lite, köpte en handfängsel, lösögonfransar och min halloween dräkt. Så nu är jag redo inför lördagen, då det blir utgång med alkohol och sådant roligt! På fredag ska min mormor och morfar ha en middag för min käraste moster som fyller 40 år, vilken gamling.. nej skoja, vet att du läser detta gullrumpa! Grattis i förskott. ♥ 
Sen idag har jag även färgat Amandas hår svart, vi har hunnit hänga med Leif, Simon och Rebecka ett tag. Vi gled runt, surrade massor o skrattade. Mina underbara vänner! Och imorgon ska jag vara med någon jag inte varit med på minst 100 år, nämligen Sandra. Satan vad längesen det var jag var med henne, wäääh.. saknar henne massor. Men först ska jag hälsa på min farfar som ligger inne på sjukhus, tydligen ganska illa denna gång. Jaja, ska se Johan Falk nu. Nattinatt!
 

Målning nummer 4

Okej, nu vill jag gärna skippa målningen. Men det blev flammigt och sådär, så vi måste göra ännu ett lager med färg. Och jag känner att jag väldigt gärna skippar det, för mina armar mår inte bra alls. Men trots det så är jag på väldigt bra humör idag! Ska på stan alldeles strax med mamma och Amanda, ska först luncha med det trevliga sällskapet sen ska jag möta upp en tjej jag ska köpa min halloween dräkt av. Är nämligen inte deppig över det, för jag har hittat min dräkt nu och det blir skit bra tror jag ;-) Sen ska jag o Amanda köpa lite smågrejer och sådär. Nu är volymen på högsta och ska börja fixa mig. Puss
såhär glad är jag

Målning nummer 3

Blir att fräscha upp mig litegrann, kanske kliva in i duschen oxå, sen åka vidare till mandy för att måla det tredje varvet. Sen är vi klara! Blir skönt, kan somna med gott samvete även ikväll. Har dock fullt upp med att försöka lista ut vad jag ska vara på halloween.. ängel, djävul, tingeling eller bara något prinsess aktigt? Är ju ute ganska sent, och allt är ju slut i affärer. Så om Du har något halloween liknande att sälja, eller ännu bättre, ge bort så får du gärna vända dig till mig. Jag står med öppna händer till både förslag och hjälp med outfit! 
Skriver sen, puss!
känner mig lite sådär idag