Vilket kaos.

Kvällen började bra Amanda, Linus, Phille och Matte kom hem till mig och spelade bingolotto, sen åkte vi ut och körde litegrann.. det slutade med en krock, jag och Amanda körde bakom och såg hela incidenten. Lovar er att det var det läskigaste jag var med om, är fortfarande skakis och kanske lite i chock tillstånd. Men som tur är blev ingen skadad, och det är ju viktigt.. men det blev så rörigt oh herregud. Så den kvällen slutade i kaos, nu tänkte jag försöka få mig nån sömn eftersom jag ska upp på praktik imorgon. Börjar klockan 7 på morgonen, så måste ju se till att vara pigg då. Godnatt.
 

Dag 11 - Någon i din släkt.

Vi har inget blodsband, vi är inte på riktigt släkt. Men han tillhör familjen, eller släkten. Han är min kusin ändå och kommer alltid att vara det! =)
 

Here it comes again

Folk går bakom ryggen på mig, folk gör mig bara så besviken. Det går från det ena till det tredje, alla tror att det är helt lugnt. Men med såna stora förändringar så är det inte lugnt, det kommer aldrig bli lugnt. Det är inte okej. Vad är det folk inte förstår? Man kan inte gå bakom ryggen på mig, tro att det är för en bra sak, utan att ens pratat med mig om det. Ingen vet hur psykiskt dåligt jag mått utav allt detta helvete, och nu ska allt dras upp igen. Som att man förväntar sig att jag ska ge all min tillit till folk igen. Jag känner mig så arg, så förråd, så ilsken, så ledsen, så besviken men ändå så jävla glad. Men det är inte okej.