Apr. 29, 2013

Lördagskvällen gick ut på lite Johan Falk tittande hos Mattias och grillning hos Andreas. Helt okej kväll. Gårdagen tog jag mina träningskläder och åkte till gymmet för ett sjukt jobbigt armpass med Agnes, sen hände inte mycket mer. Och idag har jag inte gjort mycket mer än att varit i skolan, solat och sen hängt hos Amanda med mina hjärtan. Ledig imorgon, YES!!


Jag kommer sakna dig.

Jag vill dig väl, jag hoppas att du får bra nya möjligheter och en bra start på allt. Jag hoppas att det nya blir som du hoppas, jag önskar dig all lycka i världen.
Kommer att sakna dig, men så länge jag vet att du är okej så kommer det nog att kännas snäppet bättre. Hoppas jag.


Sensia24

Fått träningsskor, långa träningsbrallor och två träningslinnen, shit va nöjd jag är. Tack till världens bästa föräldrar! Var självklart tvungen inviga mina nya kläder, så jag åkte med Agnes till sensia24 för lite mag- och rygg träning. Gick kanske inte så bra som jag tänkte mig, hade liten ork och så. Men kanske är för att det var ett tag sen jag tränade nu. :-) Iallafall så har jag ätit god mat här hemma och även tagit en skön dusch, nu ska jag ut på en cigg och sen börja klä mig o så. Ska vara med Amanda ikväll. Kramisar!