Godmorgon på er!

Här ligger jag och kämpar med att hålla ögonen öppna, fick ett sms av mandy också. Hon bangar Luleå. Vi ska fara på ett tag och jag har inte ens klivit upp än, hade tänkt snabb duscha också.. så det måste vara snabba ryck nu.


är det någon mer än jag som brukar ha uppsvullna läppar på morgonen.. det brukar jag, ibland..

Fighting

Gårdagen och kvällen spenderades hemma med min kladdkaka och cola, för att inte glömma gosedjuret kitty som legat i mina armar under hela tiden oxå, hon har varit ett mycket bra stöd och sällskap. Jag tog en promenad med jossan, det var det enda vettiga jag gjorde under gårdagen. Kan inte påstå att jag mådde så bra, tårarna föll lite till och från. Det gör fortfarande ont, men jag kämpar mig vidare och idag har faktiskt varit en bra dag trots omständigheterna.
Har varit och lunchat med mamma, sen sprungit runt på stan med min bästavän, blev massa surr och en påse från gina hem. Sen gjorde vi något väldigt spontant och galet, eller hon gjorde, jag var mest där som stöd. Amanda kom på att hon skulle tatuera sig, så nu är hon nygaddad och jag har bokat tid. Så på ett tag är det min tur, och på fredag kommer jag göra lite förändringar i håret! Spännande :-)
Imorgon åker jag, mamma och mandy till Luleå för lite shopping och diverse, blir nog mysigt att få spendera tid med mina två hjärtan. Lovely. ♥
Godnatt på er.
Stort tack och massa kärlek till dig min vän för att du finns här för mig, tack för att du har umgåtts med mig idag. Jag har faktiskt haft roligt, som alltid, och det kändes bra att få le och skratta litegrann.

sorligt
Kunde inte säga det bättre.
Det känns som att hela min värld har rasat, men det har den såklart inte utan jag är bara i väldigt dåligt skick just nu. Inget går någonsin som jag vill, har jag för stora förhoppningar på något eller någon så går allt åt helvete, så jag tar lärdom av denna gång och hoppas att jag aldrig mer slipper sitta i den här skiten. Vill inte gräva ner mig i ett hål, som jag gjort nu, och vägen upp är alldeles för lång och kämpig. Men jag är en kämpe, såklart jag överlever, känner mig bara oerhört ledsen och en liten gnutta sviken. Men det får man alltid räkna med då man kastar sig in på nya spår, som detta.
Ja, för tillfället ligger jag och grinar till Greys anatomy, det är oerhört sorligt, så ska fortsätta med det. Sen ska jag sova bort alla mina bekymmer och hoppas på att dom senaste månaderna är raderade från mitt minne och jag mår bättre än någonsin. Gud vad jag är töntig, verkligen extremt töntig. Hoppas ingen läst det jag skrivit nu, lagomt pinsamt. Godnatt.