Tankar och funderingar

Har ägnat denna tråkiga jobb-dag åt att tänka, fundera, klura och smida livsplaner...
Imorgon kommer min mor ringa till en psykolog så jag får ta itu med något som hände mig för några år sen, och även få en syn på hur jag måste göra för att bli av med vissa av mina tankar.
Jag kommer boka tid hos frissan för att göra ombre och även toppa mitt hår, förhoppningsvis kommer det bli nice och då behöver jag inte färga håret mer på ett bra tag.
Jag kommer ringa tatuerar-cicki och fråga om hon kan tatuera mig i slutet av augusti så jag får skriva in mamma och pappa på smalbenet.
Jag ska prata med mina föräldrar om att fara på en utlandsresa med min bästa vän och mois!
Jag ska börja träna med Agnes igen så fort skolan börjar om, är sjukt intresserad av att börja MMA oxå... så det kanske blir av det med!
Jag vill bli en bättre person, jag vill kunna säga nej när jag vill nej och jag vill kunna stå upp för mig själv helt och hållet. Nu på sistonde har jag varit med om skumma situationer där jag så gärna velat nej, men aldrig vågat säga ifrån... jag måste sluta upp med att vara feg och börja vara stark. För nu har jag rykten bakom mig, kompisar som snackar och en helvetes ångest. Måste ta tag i mig själv, verkligen. Men jag vill även bli en bättre medmänniska, en bra vän som är pålitlig.
Oj vad jag skriver... slutar jobba om en halvtimma, då ska jag hem och sova!

Wake me up when it's all over...

... when I'm wiser and I'm oldeeeerr.
- Avicii ♥

Så himlarns gott det var med sushi, var absolut värt att vänta. Efter sushin gick vi och bokade tid för tungpiercing, det blir av måndag klockan 15.00, skriver det endast för att jag själv ska ha ett litet minne så jag inte glömmer. Sen köpte jag ett presentkort på 200kr från carlings åt min fina vän roffe som fyllde 19 år i söndags. Och eftersom söndagen var en osocial, dekig och endast bakisdag så fick jag ingen chans att fira honom därför köpte jag en present istället... bara för o visa att jag inte glömt bort honom ;-) hehe!
Jobbet har varit lugnt, har knappt varit nån alls... brudarna från Gällivare tittade förbi och surrade ett tag, det var väl de enda trevligheterna. Jag har fördrivit tiden med att torka och rengöra varenda liten vrå jag sett alltså, fyllt på grejer och flyttat, ordnat och massa.
Så nu är det skinande rent och himla prydligt i våra skåpar, härligt!
Tror jag ska sova nu faktiskt, schemat ser ut som idag, börjar klockan halv 5 och slutar halv 11, men kommer jobba ensam hela dagen. Fy vad trist!! Kommer regna imorgon också, vilket betyder ännu en slö dag - ensam... nä gud vad trist :-(
Godnatt!
Sushi för 2, dagens outfit -en kavaj med spets mönster och en tröja med spetsmönster upptill + fläckiga jeans, rn cupcake tillägnad för mig. Nanana batman.