Lovelie

Vaknade tidigt för ett samtal, det var väl en aning trist att jag inte fick sova ut men det är väl som det är. Gick ut och tog min morgon cigg, har surrat med Jimmy i telefon ett bra tag och nu har jag precis fixat mig och gjort mig redo för en sväng på marknaden även idag, och sen styr vi mot Luleå. Alltså mamma, pappa och jag.
Ha det bra!


Trött

Åh fy vad trött jag är, mitt huvud ocj hela min kropp väger bly och jag är helt slut. Nu ska jag sova ända tills jag vaknar och då ska jag ta nya tag.
Mitt humör har inte varit på topp idag, har haft deprimerande tankar hela tiden, haft gråten i halsen och allt har bara varit allmänt jobbigt.
Blev påmind om en grej idag, som jag trodde att jag inte brydde mig om längre, men tårarna började bara forsa ner... så där har jag svaret, jag bryr mig tydligen fortfarande. Dumma jag.
Nu ska jag sova och ska vakna glad, love <3

carlbergsteatern

Var på bio igår, såg man of steel, det var faktiskt en bra film. Var väl kanske lite otänkt att jag far och ser den på bio när jag aldrig någonsin sett en superman film i hela mitt liv, men trots det så kunde jag ändå hänga med och det var bra. Jag är ju inte så mycket för filmer saker är omöjligt i verkligheten, som att människor kan flyga, lyfta bilar som vantar, zombies och såna filmer.
Hur som helst var det skönt att få sitta där och käka lite popcorn och bara ta det lugnt för en gångs skull.
Idag har det varit skit stressigt eftersom psg är igång, fotbollslag efter fotbollslag har kommit in... och allt har bara varit oerhört stressigt. Så direkt efter jobbet hämtade gullmostern mig så for vi på kyrkmarknaden, jag fick med mig ett jack daniels linne och en burgare åkte ner i magen. Sen for jag till carlbergs teatern för o se deras föreställning eftersom en barndomsvän till mig och min mor är med. Jag var väl inte så där jätte förtjust i idén att sitta där o titta på teater, det är ju värdelöst, men dem där 2.5 timmarna gick fort och den var riktigt bra, bra skådespelare och själva upplägget var bra, det var kul o se på. Trots regnet så var det lätt värt :-)
Nu är Amanda på väg hit, vi ska surra lite och hänga ett tag sen är det godnatt för min del.

Och såhär glad är jag över att få vara ledig dem tre kommande dagarna. + min outfit. Drog på mig några pösiga jeans och min hoodie utan ärmar.