ikea

Blev tydligen en spontan resa till ikea, så nu sitter jag, mamma och pappa i bilen påväg uppåt i landet. Kanske hittar jag något roligt jag vill ha, man vet ju aldrig! Sen när jag kommer hem har jag faktiskt inga planer, mandy ska på krogen så hon är uteslutad, kanske jag är med någon annan då :-) eller så ligger jag hemma, börjar tråkigt nog vänja mig vid att vara ensam.


Vi drar dit palmerna bor.

Hej! Idag har jag hunnit med massor, startade dagen med ett benpass på sensia med Agnes, sen sprang jag runt lite i stan med Andreas, Björn och stralle. For till Björn där det blev kaffe och tårta, sen lite tvtittande och sådant. For hem efter någon timme, vidare till födelsedagsbarnet Ruben där det bjöds på tårta och surr. Och efter det for vi vidare till Amanda och satte igång med bakning, dumlekakor, för vi hade nämligen lovat våran favorit vän Mattias atr baka åt honom. Sen kom han och tobbe, fikade med oss sen for vi till berg. Och sen hände inte mycket mer. Har varit en bra och god dag :-)
Dagens fail: ramlade med cykeln.Everything is so much easier without you

Hej! Dagen har varit lagomt händelserik, har bestått av glädje, ilska och massa svammel. Började med att åka till strömlida där min klass var, eller de som var krigare nog att inte skolka, det vill säga jag och kanske fem till. Har haft friluftsdag och jag satt endast i solen, i två timmar satt jag på samma plats utan att röra mig ur fläcken. Också har jag även hunnit bli överkörd av ett litet barn, så jag tände till direkt och blev skitarg och sa dumma saker till denna lilla pojke, men det är väl lätt att vara efterklok i sådana situationer.
Efter det så åkte jag hem och började klistra med mina bilder, har gjort en fotovägg och jag är riktigt nöjd,fler bilder ska det bli! Sen så åkte jag in till stan och lunchade med Andreas, det var så längesen sist och skitroligt att se han. Tog en fika med världens bästa Amanda, sen har jag hängt med min brud hela kvällen. Vi (jag, mandy och berg) har varit hemma hos Björn där det bjöds på kaffe, tårta, kakor och saft. Det var kungligt och supertrevligt. Nu ligger jag hemma och känner mig slö i kroppen, så nu ska jag sova.
Dagens goda gärning: tagit fram cykeln.