Shopping

3 par trosor, 3 par mössor, 3 stycken doftljus, 3 stycken inslagninspapper och julstickers. Detta är dagens shopping till mig själv, sen har jag köpt julklappar åt Mattias och jossan. Så nu kan jag stryka dom oxå från listan, nu är det bara Nathalie kvar, om jag inte glömt någon alltså...
Jag och Amanda har i alla fall haft en jätte trevlig och mysig stund på stan, och ikväll kommer vi nog ha lika trevligt fast då är hela gänget med också! :-) Ha en bra kväll.

Nov. 30, 2013

Jag är fixad och färdig, nu ska vi in mot stan för lunch med världens bästa familj.


kompis

Det har inte hänt mycket alls ikväll, vi spelade lite kort och surrade... en lugn och skön kväll med två bra personer, Amanda och Fredrik, Dennis kom förbi ett tag också vilket var grymt roligt! =) Nu ser jag greys och ska alldeles strax sova. Imorgon ska jag i vanlig ordning äta lunch med familjen, och sen något lite mindre vanligt, ska jag och se en advents teater mammas vän håller i. Kommer nog bli spännande och se hur den är uppbyggd! Efter det ska jag och Amanda gå på stan och julshoppa, som jag längtat efter detta!! Dels att få lite ensam tid med henne och för att få spendera lite pengar på andra än mig själv =)
Min bästa vän.