Dead man down

Dags för mig att sova nu. Jag har sett en film som heter dead man down och den var helt okej, eller den var mer än helt okej, jag tyckte om den. Den var med Noomi Rapace som en av huvudrollerna... kan ju inte låta bli att älska henne, en helt fantastisk skådespelare, och i denna film var det första gången jag såg henne le och visa tänderna. Haha! När hon spelar Lisbeth Salander i män som hatar kvinnor är hon inte den glada typen, om man säger så, men jag har det bekräftat nu i alla fall, hon kan le.
Godnatt!


Armträning

Var på gymmet nu ikväll och mördade armar, det gick ovanligt bra så jag kan nog sova med gott samvete inatt. Jag har ätit gröt och en äggmacka till middag, och efter träningen tog jag en banan och åt en yoghurt. Jag är så himla hungrig, men jag tänker att om jag kan klara den här dagen utan att börja hetsäta, då kanske morgondagen går lättare också fortsätter det så i framtiden... att det blir lättare och lättare alltså!
Jag har tittat på klockan flera gånger idag, för att kunna räkna ner och se att det inte alls är länge kvar tills jag befinner mig i utlandet. Och idag, just nu, kan jag säga att om exakt en vecka befinner jag och Agnes oss i Spanien. Kan det bli mer fantastiskt!? Jag längtar så mycket att jag knappt kan tänka på något annat. Ska ta fram min fina rosa resväska imorgon och sedan börja packa lite smått... om jag hinner vill säga, har en del att göra imorgon faktiskt. Det kanske blir en sushi lunch med Amanda, men det är bara ett kanske, sen måste jag ta en vända på stan för lite halloween shopping och sen blir det middag hos Mattias! Inte helt fel. Men det är skönt att vara sysselsatt :-)
 
Snaaaaart!!! Bara en vecka.....
 
 
 
 
 

A way of life

Jag har funderat litegrann ikväll.
Jag går bara upp i vikt och jag äter som en fullvuxen karl + godis i mängder, eller sötsaker, jag rör på mig cirka två gånger i veckan max och uppenbarligen så räcker inte det... så det jag har funderat kring ikväll är hur jag ska göra, och jag vill gå ner i vikt, jag vill sluta ha dom matvanorna jag har och komma ifrån det, jag vill också krympa min magsäck för den är alldeles på tok för stor. Jag måste börja röra på mig mer och komma igång, för jag trivs inte med hur det är nu.
Och min största rädsla är att jag kommer bryta detta, som varje gång annars, men jag måste verkligen... och jag är rädd för att bli den svage som viker sig för godsaker. Visst man måste unna sig det goda här i livet, men då måste man ju för fan röra på sig dubbelt. Så om jag drar en slutsats på allt jag skrivit nu då.
Jag får inte äta mig mätt på ett tag, jag får inte äta godis och sån skit och jag måste röra på mig, + dricka massa med vatten. Jag tror inte jag kommer klara detta, men jag tänkte att om jag skriver det utåt inför människor kanske jag har fler att kämpa för och inte bara för mig själv, av den anledningen att jag vill inte se så dålig ut!
 
Nu är det god natt för min del.