GodnattDå säger jag godnatt och checkar ut från omvärlden. Min dag har varit bra med fika där jag bjöd Sanna och mys hemma hos Amanda. Dock vet jag inte om jag fick mysa med min tjej så mycket eftersom hennes pojkvän var med, så jag blev mest tredje hjulet... men det funkar ändå. Haha.
Och imorgon ska jag på skolan som vanligt och sen till bästa Mattias för middag, surr och förmodligen tv eller liknande. Vi kommer nog ha mycket att prata om när vi missat en vecka... det blir kul. Saknar karln min.
Sovgott!

BILDBOMB - fula bilder och roliga minnen

Kollade igenom Amandas telefon tidigare idag och hittade massor med fula, gamla och roliga bilder... så nu får ni en bildbomb. Och jag säger då det, vi vet att vi är fula och speciellt jag. Tack och hej.
 
 

Sep. 30, 2013

Imorse var det lagomt jobbigt att orka mig upp ur sängen, men jag lyckades ändå komms mig till skolan, i tid också.Men det har varit en väldigt ovärd skoldag, det enda jag gjort är att vi har bakat bröd, sen hade vi en lång lektion där jag redan arbetat hemma så det fanns inget för mig att göra... och sen skippade vi två lektioner. Så jag och Sanna gick in till stan och shoppade lite, jag köpte en jätte fin stickad tröja från bikbok, ska visa bild sen! Och sen tog vi en fika. Så det var i alla fall trevligt och värt ;-) nu ligger jag i soffan och glor på top model. Ha det bra!