Fixelifix

Mamma har hållt på med mina naglar nu i flera timmar, & jag kan äntligen säga att vi är klara! I övrigt så är nyårs-rakningen bortgjord, så nu är jag mjuk och go... hehe ;-)
Snart blir de käk, typ oxfilé och potatis, inte alls dåligt. Hörs senare! 

Städa-jobba-äta-pojkvän-norepeat

Den här dagen har varit rätt lik gårdagen, städa-städa-städa. Vi har gjort ett rätt stort jobb med en flyttstäd, där städar man till och med i taket... jag som är ny inom städbranschen (och jävligt bortskämd), är inte alls med i svängarna när det gäller städning. Jag hade t.ex. ingen aning om att man rensar avlopp när man ska flytta, eller att man sopar väggar och dammtorkar i taken. Men vilken tur att man inte kan veta allt här i världen, så nu har jag lärt mig något nytt! Vi slutade kring lunch då jag och min vän skulle fixa lite alkohol mitt i nyårs-ruschen. Dåligt val, mycket dåligt val att vara ute i sista minuten... men vad gör man inte?
Kvällen har spenderats med min gubbe och hans vänner, nu sitter jag hemma hos honom och ska inte göra något alls resten av kvällen. Endast kolla på min polare wallander när han löser mord och dylikt.
 
Idag känner jag av min smärta mer än andra dagar, det gör som mest ont i benen, det bara värker och värker. Det känns nästan som att jag kommer falla ihop när jag står upp. Detta är min kropp som säger ifrån, så nu har jag beslutat mig för att inte ta några mer pass den här veckan åtminstonde. Imorgon är det nyår och då kommer jag vilja ha en hel kropp, så att jag kan festa och ha kul... vara normal med andra ord.
Men jag måste säga att medicinen jag fått utskriven har faktiskt hjälpt, jag missade att ta den i ungefär tre dagar och under den tiden kände jag av i kroppen väldigt mycket. Nu när jag tar medicinen igen så känns det ändå bra. Idag har jag ont för att jag stått i konstiga ställningar medans jag har städat. Jag är så himla glad och tacksam över att jag fått en medicin utskriven som faktiskt hjälper, jag har inte tänkt på det tidigare förrän jag blev utan medicin. Jag tänker liksom inte på när jag mår bra, det är något jag borde göra... ta vara på den braiga tiden!
 
 

Sova-jobba-äta-repeat

Idag var jag uppe med tuppen, nämligen klockan 06.00 började jag med frukost och började sedan rulla mot Easy-rent för lite jobb, vi har städat hela dagen så jag är lagomt less... knappt så jag orkar ta hand om mitt egna rum ju!
Efter jobbet for jag hem snabbt och böt om, hämtade bilen och for iväg på middag med min vän Andreas. Tanken var att vi skulle äta sushi, men det var ju stängt (SÅKLART). Det blev pizza istället på den nya pizzerian i öjebyn, riktigt gott faktiskt. Efter det hälsade vi på hans pappa och drack lite kaffe. Lagomt trevlig eftermiddag :)
 
Imorgon blir det också jobb, dock bara halvdag eftersom det är dagen innan röd dag. Så då ska jag försöka hinna med att hämta ut ett paket på posten, och fixa lite inför nyår. Jag har faktiskt ingen aning om vad som kommer att ske på nyår, har inga planer alls... tyvärr! Men jag köper ändå alkohol så att jag har det förberett ifall att det blir partaj. Nu ska jag kolla lite på new girl. Ha det gott mina vänner!
Haha den är bruden är fan tokig alltså! Har ni sett serien new girl? Det är verkligen ett tips, det är en rolig och galen serie... ;-)