Friday

Jag har mått bra idag, verkligen, visst fick jag huvudvärk och värk i kroppen efter lunch där någon gång. Men jag lever ändå, jag har bara legat och glott på CSI sen jag kom hem, så nu är jag utvilad. Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, så mest troligt kommer jag bara sitta hemma och ta det lugnt. Trist som fan nu när jag ändå mår bra. Men jag kan ju ta tillfället i akt och ladda ner någon riktigt tjejig film, den få gärna vara lite sorglig också, har saknat dom där mysfilmerna... =) Har inte ens nå intressant att berätta, fast det har jag i och för sig aldrig, men jag bara skriver och nu tog det stopp. Hejdå!
 

Mår bra!

Hej på er! Jag har haft ont idag, mest på morgonen och sen började det klarna upp litegrann. Jag mår ändå rätt okej just nu, för tillfället, så det känns grymt skönt Jag lunchade med mamma idag, och gud vad trevligt det var, vi skrattade och surrade som dårar. Det är helt fantastiskt att vi har sån bra kontakt som vi har!
Sen har jag nästan skrivit klart min uppsats, eller det är en debattartikel, där jag skriver om hur det skulle vara om vi legaliserade cannabis. Det är faktiskt rätt intressant. Sen har det inte hänt så mycket mer än att jag skrivit massor idag, pluggat och skrattat. =)
Jag har precis druckit upp en smoothie som jag gjorde med en sked kesella, lite hallon och en halv banan. Den var super god! Nu ska jag fortsätta titta på CSI, ha det bra!
Och eftersom jag mår så bra har jag tänkt spendera natten hos min fina kille ♥
 
 

Jan. 29, 2014

Min dag har varit rätt bra om man jämför med de tidigare dagarna, extrem ryggvärk dock, men vi hade massage på idrotten idag och jag känner en förbättring. Så det är väldigt positivt! Nu har jag tänkt ta ett bad med ansiktsmask och hårinpackning, min nya shower och sen smörja in mig med min nya body butter. Den luktade så förbaskat gott alltså!

Såhär ser jag ut idag.