Nu checkar jag ut från denna dag!

Även idag har det varit jobb på fagervik, från och med halv 10 var det full rulle med att smöra mackor samt stå i kassan! Idag har jag haft mer flyt, nu när jag fått in rutiner och lärt mig mer, så jag är nöjd. Min kära mamma fyller år idag också så mitt hjärta har varit här någon timme och fikat med oss. Gullgubben min ♡ 
Nu är jag så jäkla trött så jag tror faktiskt att jag bara slår på ett gossip girl avsnitt och sen försöker jag sova. Imorgon går jag tillbaka till det vanliga, skola och körlektion. Helt okej. 
Godnatt!

Oj!

Ikväll har jag varit i kyrkan och kollat på en fantastisk föreställning med min morfars kör och Anna-Lotta som "huvudperson", jäklar så bra hon sjöng! Sen blev det middag hos mormor och morfar med min moster och hennes kille, där fick jag ett ryck och blev med sidecut. Japp! Min moster fick agera frisör och rakade av mig håret. Häftigt :) jag är ändå rätt nöjd.
Nu ska jag sova och imorgon blir det jobb. Godnatt!

Fagervik.

Jag är nog mästare på att bre mackor och addition vid det här laget! Nä skämt å sido. Idag har jag avverkat min första dag på mitt extra jobb, vi har varit ett gäng ute på fagervik där det varit julmarknad och sjukt mycket folk. Innan folket kom så gjorde vi iordning mer än 100 mackor och sen har jag bara suttit i kassan hela dagen. Vi fick sluta tidigare än vad vi hade räknat, så det var riktigt skönt. Nu har jag precis kommit hem och käkat lite middag och ska alldeles strax iväg till kyrkan där min fina morfar ska sjunga i kör. Tack & hej!