Huvudstaden

Jag, amanda, fredrik och mattias började rulla mot arlanda kl 03 imorse för att hämta en valp. Efter det hade vi tänkt fara upp till härnösand och övernatta där och sedan fara hem mot piteå. När vi kommit oss till gävle fick vi veta att valpen inte var på planet och att den skulle kanske komma imorgon istället, vi var närmare sthlm än härnösand så vi rullade mot huvudstaden och har som tur var fått oss en sovplats. TUR! Nu är vi i sthlm och alla är helt körda och utbrända utom jag, såklart, jag är full i energi. Ja, det här är väl en liten uppdatering av våran roadtrip. Hoppas på tur imorgon. Godnatt.

Luleå

Nu beger jag och mormorn oss mot Luleå för en dag fylld med shopping och trevligheter. Direkt efter det kommer jag att få skjuts till körskolan då jag ska ha min andra körlektion. Wihooo, livet är bra idag!

Körkortsplugg!

Ända sen jag vaknade fram till middagen har kag hållt på med körkortsplugg, jag har klarat två faser idag och jag klarade en för någon dag sen. Så nu har jag bara en fas kvar sen låser dom upp repititionerna och allt sånt där... å nu har jag skrivit frågor ur första kör häftet oxå i ungefär en timma. Det går framåt och detta är så jäkla kul. Nu ska jag få massage av hjärtat å sen är det godnatt :) vi ses