TRÄNINGSVÄRK

Alltså träningsvärken jag har idag är fan inte rolig, det är som mest i benen, men även armarna och magen... jag vet att jag säger det här varje gång jag tränat men det här är den värsta träningsvärken någonsin! Annars så gick det bra att fylla i tatueringen, syntes verkligen att den behövdes fyllas i efteråt, så nu ser den mer levande ut igen. Jag har tagit ett bad och träffat mina vänner som kom förbi på en cigg, mycket trevligt :-) nu ska jag spela ett game och sen se paradise. För imorgon är jag leeeedig!!! Ska dock spendera dagen med arbete, jag ska vara flytthjälp åt mitt goa par som äntligen skaffat eget.

Sep. 30, 2014Nu far jag iväg och fyller i min tatuering, jag är lite nervös för smärtan men det är ju lätt värt det i slutändan. Det är bara och bita ihop :-) hörs sen!

Vård och omsorgslinjen

Nu har vi precis haft ett möte med rektorn, hela klassen, vi hade många punkter att ta upp med henne som vi är missnöjda med och vi fick svar på vissa frågor medan många av dem vred hon bara på. Det vi var missnöjda med vände hon till något positivt, och när vi frågade henne om det var våran åsikt som elever som räknades så sa hon att i detta fallet var det faktiskt hennes som räknades och inte våran. Ja, jag är missnöjd med mina år på Strömbackaskolan i vård och omsorgs linjen. Vi har haft en fantastisk lärare som följt med oss alla tre år, vi är otroligt tacksamma och glada att vi har henne... men utöver det så har många lektioner uteblivit, vi har haft lärare som inte ens kunnat något om ämnet och vi har haft otroligt många vikarier. Innan vi valde att välja just denna linje blev vi lovade en massa saker som inte alls blivit av, och en sån liten grej gör ju ingenting, men när saker har hänt oss så mycket under åren blir man less och nu har bägaren runnit över. 
Jag är fruktansvärt less. Jag älskar alla vårdämnen, men tyvärr fick psykiatrin och specialpedagogiken (ämnena som vi hade mest problem med) mig att ändra syn, jag hatade att gå till skolan och det var bara jobbigt. 
 
Annars så ska jag till cicki och fylla i min tatuering senare, direkt efter skolan, det blir bra med lite mer färg... den är så ledsen nu när den är blekt! Ses
Där är mina två tatueringar. Det är döskallen jag ska fylla i =)