Nyår!

Ikväll tänker jag fira in det nya året tillsammans med världens bästa människor, mina flyktingvänner här på anläggningen. Jag la på ett nytt face och andra kläder för att få lite nyårsfeeling. Nu vankas det efterrätt här för alla och sen ska vi spela musik och bara må gott. Tror detta kan bli supertrevligt. Längtar tills köket är färdigt och jag kan gå och börja firandet. 

Jag saknar er.

Jag blir bemött av ''Moa, Moa, Moa'' när jag går runt i lokalerna, barnen som springer efter mig och ska hoppa upp i famnen - miljoner pussar - och lite fler kramar. Jag blir nästan bortskämd utav kärlek, inte bara utav barnen utan även utav de vuxna, de visar sin tacksamhet och kärlek på andra sätt. Jag älskar att vara här och jag älskar att det påminner så sinnesjukt om barnhemmet i thailand. 
 
Idag är en sånhär pissdag då jag bara vill gräva ner mig i ett hål och ligga där. Jag var en sväng till boden och hämtade upp diverse saker, under den resan gick allt emot mig och en sprängande huvudvärk på det (tror jag har feber). Totalt värdelöst. Just nu så sitter jag och tittar igenom mina bilder från barnhemmet och jag vet inte riktigt vad jag känner, jag känner en enorm glädje och jag blir glad när jag ser bilderna. Samtidigt som jag känner en enorm saknad, det känns som att hela min kropp kan sluta fungera när som helst, det känns som att mitt hjärta går i tusen bitar - av vetskapen att jag kanske aldrig mer få se dom igen. Jag saknar dom, jag älskar dom och jag saknar dom. 
 

It's over.

Nu är jag tillbaka i vuollerim för att jobba i ungefär en vecka och sen kommer jag förmodligen inte tillbaka. Jag sa upp mig för en vecka sedan då det var mycket som inte passade mig, framför allt pendlingsbiten. Nu håller jag på och skickar ut mitt cv för fullt, har redan ett på gång, men vi får se. 

Just nu ligger jag i sängen tillsammans med mina tjejer i sex and the city, jag fullkomligt ÄLSKAR den serien. Det är en fantastiskt bra serie och de diskuterar faktiskt viktiga saker.