Växter.

Om du är kunnig inom ämnet, så får du hemskt gärna komma med tips om hur jag bäst sköter om dessa. Jag tar emot alla tips och råd jag kan få, tack!

Illaluktande och ett äckligt vrak.

Mitt liv är ett rent helvete just nu. Jag brottas med två jobb, min kropp har börjat säga ifrån på skarpen och min hjärna går på högvarv hela tiden.
Jag känner att jag ska hinns med allt, jag tror på det så mycket att det blir verklighet. Jag hinner med dessa saker under tiden jag egentligen borde sova, jag får minimalt med sömn och jag är stressad konstant. Idag har jag varit ute på hotellet i sex timmar, det blev en tidig morgon efter en sen kväll. Efter det jag trodde skulle bli ett kort pass, men som blev till sex timmar, hade jag och mamma planerat att vi skulle handla inför planteringen av mina växter. Vi skulle till Luleå, men jag klarade inte av det, så vi sprang runt här i stan. En snygg härlig dam, krukor, rosa arbetshandskar, rosa trädgårdsspade, frön, jordgubbs- och smultronplantor, gräslök, marockansk mynta, salvia ananas och lite blommor. Vi har hunnit plantera dessa och gett dem lite kärlek. 

Nu måste jag tydligen ut till hotellet igen och städa ett rum, för att sedan fara dit tidigt imorgon igen. Kring 9 ska jag hämta en vän på jobbet och sen, äntligen får jag fara hem och gosa med min kille. Jag har jobbat på psykiatrin hela helgen framtill igår, då for jag på bilbingo med några polers och det tog längre än väntat, tyvärr, så jag var inte i säng förrän 12 ungefär. 

Min stress har påverkat mig sinnessjukt mycket, jag har inte tänkt på det så mycket, eller jag har väl inte tänkt alls. Jag hinner inte träffa mina vänner, knappt ens surra över telefonen med dem, jag hinner heller inte ens träffa min pojkvän, alltså jag kan inte ens sköta min hygien längre och mitt hår faller av som löven från träden.
- Jag är alltså ett illaluktande, äckligt, vrak.

Nu orkar jag snart inte mer. Jag håller på att gå sönder både psykiskt och fysiskt. Dock så är jag ledig i helgen, men då har jag sedan länge tillbaka planerat en utgång på sjöbodan som gör att jag inte då heller kan ta det lugnt, och andas. Snart är jag inte längre personal på mitt jobb, utan det kan nog snabbt bli ombytta roller om jag inte får andrum snart.

Nattpass

21.00-07.00 idag och även imorgon. Jag sov till tre idag så detta ska nog gå bra! Jag och min gubbe gjorde trerätters till middag, förrätten blev en slags räktoast... vi hade inga bröd, så man tager vad man haver, hamburgarbröd. Tillsammans med toasten så var det en jättegod avokadosalsa, som jag lätt kommer att göra fler gånger. Varmrätten blev quesidillas och en halv majskolv, inte i samma klass som jag gjorde sist med tjejerna, jag tyckte faktiskt inte att denna blev någon vidare höjdare, tyvärr. Till efterrätt blev det jordgubbar med grädde och chokladsås. Så förrätten och efterrätten fick väga upp för varmrätten,och jag är ändå rätt nöjd. :-) 

Just nu är jag ute och tar en cigg, men ska in och jobba gärnet ett tag till. Jobba gärnet betyder typ att sitta på arslet och internetshoppa.