Måsten-appar

Även jag är ju ett fan av dagens moderna teknologi, apparna. Vad använder jag för appar? Alltså mestadels, tänker inte rabbla upp alla.
Men facebook + messenger är ju ett måste, likadant som blogg.se appen är ett måste. Det enda jag tycker är trist med bloggen är att varje gång man skriver ett inlägg via telefonen så kommer inlägget inte automatiskt in i en kategori som det blir via datorn... det betyder att jag många gånger glömmer att klicka i kategori. Trist.
Snapchat, candy crush saga, bubble witch saga och kortspel. Det är bra, tidsfördrivande appar.
Sen finns de ju dessa livsviktiga appar som internetbanken och swish, allvarligt talat, swish måste vara det bästa mänskligheten uppfunnit... så jäkla smidigt!
Spotify och instagram, behöver jag ens säga något mer? Jag har blivit en sån här som jag egentligen hatar, en sån riktig mat-instagrammare samtidigt som jag instagrammar om typ alla onödiga saker... sen gör jag ju bara inlägg om hur bra mitt liv är pch går ut med glada nyheter. Det är inte direkt så att jag skriver ut deprimerande inlägg som jag gör här... ibland händer det, men inte ofta.
Jag tog en screenshot från två av mina sidor i telefonen.

10 senaste bilderna bakifrån


Detta är ett tidsinställt inlägg för att jag tänkte hålla er uppdaterade trots att jag befinner mig i Magaluf. Jag bläddrade fram mina 10 senaste bilder bakifrån, så detta är alltså från i vintras. Jag har skrivit under de bilderna som är värda att skriva lite om, resten är bara svammel. :)

Bild 4: Jag och älskade bästa Ior...
Bild 5: Mitt fel jag fick sota för, jag gav en vän en kapten morgan i present och detta var resultatet i slutet av kvällen. Jag var less för stunden men jäklar så kul det är så här i efterhand... hahaha.
Bild 6: Mormor och mamma på julafton.
Bild 8: Jag och en trevlig hund vid namn Ozzy (tror jag). Han fick vara min kompis medan jag fyllechaffade ett gäng.
Bild 9: En festkväll ute på challenge med min allra bästa vän Amanda.


Pedikyr & manikyr..

.. i mammas spa-avdelning. Vi har ätit melon, surrat och skrattat en hel del. Jag älskar dessa mor-dotter dagarna ♡

Visar mer sen!