Vuxenlivet. Eller?

Igår och idag har jag varit på psykiatrin och jobbat kvällspassen. Så himla roligt att vara tillbaka i det härliga arbetsgänget. Jag förstår inte, överallt på de senaste ställena jag varit på så är arbetsgruppen fantastiskt bra och sammanförd, men jag klagar inte för det! 
Imorgon ska jag ut på fagervik där jag även där, jobbar med ett gött gäng personal och även boenden. Fagervik är så himla fint och mysigt också, så det höjer bekvämligheten och hela grejen. Fagervik är ett ställe jag gärna far till, oavsett om det skulle vara jobb eller privatliv. 

Imorgon är det i alla fall full rulle. Mitt schema för dagen.
11.00 Luncha med a la familia.
12.00 Lämna över present åt M.
12.01 Åka till fagervik.
12.30 Börja jobba.
19.30 Åka till mormor och morfar för att äta en sen uppvärmd middag.
Vad tror ni om det, haha? Godnatt.

Mysiga morgonar

Jag gillar dessa tidiga morgonar, att kliva upp, få i sig lite frukost och kolla på tv. Det är rätt mysigt. Nu ska jag iväg och jobba på fagervik. Äntligen. :)

One more

Min kärlek till de fina barnen är obeskrivlig, å jag har tänkt på att göra en tatuering för dom. Min första tanke var att skriva "barnen" på thailändska. Men de eskalerade snabbt till ett träd.

Rötterna beskriver deras bagage, alltså deras bakgrund. Stammen och kronan är hur de formas och blir deras "jag", fåglarna symboliserar hur de sen står på egna ben och lämnar barnhemmet eller flyger iväg med sina vingar. Jag tror på dem och jag har all min styrka med dem. ♡

Jag har gjort tatueringen på dead mans hand i Luleå, är extremt nöjd och nu ska jag äta lite lunch innan jag beger mig hemåt igen.