Valborg

Jag är tydligen lite efter, för tydligen är det valborg idag! Wow vad tiden går fort alltså. Jag är i vuollerim och jobbar, allt är i sin ordning och vi har haft kalas för en av flickorna som fyllde 5 år. Jag åkte iväg på coop och handlade lite presenter och sen var det lite aktiviteter på byn som jag tog med dom på. Bland annat ponnyridning, det uppskattades må jag säga, för mig uppskattades även den grillade burgaren som jag köpte. ÄLSKAR GRILLAD HAMBURGARE. Sen gick vi till ett av husen där det bjöds på tre olika tårtor, arabisk dans och massa skratt. 

Kalas!

En av kidsen fyller 5 år idag, å det ska givetvis firas med både paket och tårta. Så vår bästa konditor är igång med tårtan och jag har handlat paket. Jag vet att jag har sagt det förut, men jäklar vad jag älskar kalas. Hela grejen liksom, från det att man handlar paketen tills man sitter där mätt efter allt fika och ska plocka undan all skräp. Very much fun. :)

It hurts like a motherfucker

Tjena! Jag har inte sovit något inatt, ännu. Hela gänget hängde hos mig igårkväll framtill 12 tiden, då försökte jag sova men jag vände och vred på mig ett bra tag. Väl klockan 3 bestämde jag mig för att åka och köpa kaffe + red bull för att sedan rulla till vuollerim. Så att jag skulle slippa göra det klockan 7 på morgonen istället, lika bra att ta vara på sömnlösheten liksom. 
Nu är jag framme i vuollerim och har råkat ut för största mensvärken någonsin, det var längesen det tog såhär ont, det är så illa att jag knappt kan andas och vill spy. Kommer förmodligen inte att få mycket sömn, jag börjar om 3 timmar liksom, men förhoppningsvis litegrann...