POINTS

Jag sitter sällan vid datorn, men när jag väl gör det så brukar jag passa på att fixa till bloggen samt göra annat, men det är ju inte relevant här så vi skippar det.
 
I alla fall så är jag sällan inne och tittar på bloggstatistiken, inställningar, design och så vidare. Och idag när jag öppnade blogg.se såg jag att jag samlar poäng, för varje gång ni öppnar en annons så får jag poäng. Jag har nu över 30 000 poäng, och jag kan nyttja dom till att köpa designer. Roligt va? Så nu köpte jag mig en enkel design också ändrade jag om i mobilappen också.
 
Nu för tiden är det så himla enkelt att ''möblera om'' på bloggen. Förut var jag alltid tvungen lära mig koder och diverse, se på youtube videos och memorera färger - nu behöver man inte göra något alls i princip. Bra blogg.se, detta kan ni faktiskt få en tumme för.
Bilden är tagen då jag var i Kreta, Elafonissi.

5 år sedan idag

 
Jag gillar verkligen att facebook har ''den här dagen'' också visar den inlägg och bilder från olika datum tidigare år. Vissa inlägg kan vara sjukt pinsamma, om man bläddrar tillbaka i sin facebook. Så kan Moa 13 år komma och dra en onödig status uppdatering som ''smitit ut ikväll, drar till stan med *** ring/smsa, tja0''. Usch vad pinsamt. Haha. Men det är roligt, man märker hur uppdateringarna och bilderna förändras med åren.
 
På den här bilden vägde jag betydligt mindre, hade ett tjockt lager foundation även fast jag inte behövde det och slingor gjorda på salong i håret. Jag var rätt fräsch ändå, trots foundation + rouge lagret jag hade kryddat med!

De sägs att en kvinna kan göra flera saker samtidigt.

Vilken jävla pissdag egentligen, massa vuxengöra... oj vad jag beundrar min mamma och pappa som gör sånt här dagligen (+att dom har haft mig inneboende i 18 år). Jag är seriöst den grisigaste människan. Och inte nog med det, jag sprider ut alla mina grejer överallt. Blir så irriterad på mig själv.

Jag har i alla fall hunnit äta lunch med mamma, vilket var sjukt trevligt eftersom vi inte setts på en vecka. Jag har även hunnit med en skypeintervju, kommer dock inte lämna information om detta förrän allt är klart. Handlat, sagt upp lägenheten, ringt en massa samtal, gjort 10 matlådor och... ja inte mer än så. Jag ska diska, äta, dammsuga och plocka ihop lite, även åka en snabbis till älvsbyn. Sen får det fan vara nog för idag. Jag kanske tar mig ett vinglas också för att markera för mig själv att det blir inga mer äventyr.