B-day

Idag fyllde jag 20 år, dock inget märkvärdigt med det. Jag är ju så jäkla traditionell av mig så jag är van vid uppvaktning och uppskattning typ. Men, ja, så blev väl inte riktigt fallet.

Åt en äcklig lunch på pitstop med mamma, sen fikade vi på ekbergs för att bli mätta och belåtna. Jättemysigt. Sen åkte vi hem och låg i soffan. Ilskan steg när mamma satte på ett skitprogram där barn, BARN, är med i skönhetstävlingar. Jag kräks på föräldrarna, seriöst. Jag blir så förbannad. De är barn och de är meningen att de ska vara ute och leka med sina vänner, låtsasvänner och mini-brandbilar. INTE gå en modeshow och tävla efter en prinsesskrona. INTE bära seriöst make up och en riktig håruppsättning. INTE gå lektioner i hur man ska gå på rätt sätt. Usch, fy och blä.

Nog om dom äckliga människorna. Jag har gjort två stycken "dagens goda gärning(ar)" idag, swishade 100 kr till SOS barnbyar. Sen åkte jag med en inslagen julklapp till en främling.

Det är nämligen så att när jag flyttade från lägenheten sålde jag massa grejer på nätet, en kvinna ville köpa mina gardiner som utgått ur sortimentet, men hon kunde inte ta sig till mig - jag lovade henne att komma förbi med dom. Jag sköt upp det flera gånger. Tillslut blev jag less på mig själv och tänkte åka förbi henne, men hon var bortrest och sa att jag kunde hitta någon annan ägare av gardinerna. Men jag var envis och kände bara, nej om hon vill ha dom ska hon banne mig FÅ dom. Så jag slog in dom i julpapper och tog reda på adress (stalkervarning?), sen lämnade jag paketet utanför dörren. Någon timma senare fick jag ett meddelande där hon tackade och var jätteglad, det är roligt att kunna uppmuntra andra. Även folk man inte känner!

Sen åt jag middag tillsammans med mamma och pappa, önskekosten var kött och potatisgratäng. Som tyvärr är typ det enda vi äter i min familj om vi vill lyxa till något, enformigt och tråkigt. Men enormt gott ändå. Så jag är ändå nöjd. Nu är jag hemma hos M, han lanar med sin kamrat och är allmänt jättetråkig. Min kväll har bestått av magknip och toalettbesök x100, youtube och inget mer. Bara en skittråkig dag, eller en dag som alla andra tråkiga dagar.

Jag har i alla fall fått boken om Jackie Ferm, det ska bli sååå kul att läsa. Eller kul var nog fel ordval, det är inte kul någonstans, men intressant och nyttigt. Hon är en kvinna av sin egen sort, vilken kämpe. Sen har jag fått pengar också. Nu ska det sparas, igen. Tack mamma och pappa, ni är bäst ♡

1 Anonym:

skriven

Grattis i efterskott Moa! /Eva o co

Svar: Tack!
Moa

Kommentera här: