De senaste veckorna

Tänkte bjuda på lite bilder från de senaste veckorna. Jag har pendlat mellan Piteå och Vuollerim, tre dagar varje vecka.

Jag har ätit sushi två gånger, först testade jag sushin på Odod restaurang i stan och den ger jag lätt 5/5 sushistjärnor. God och fräsch mat. Då lunchade jag med en gammal vän till mig, Marie, vi har växt upp tillsammans och bott grannar typ hela livet. Vi träffas sällan, men det är sjukt roligt att vi ändå kan träffas ibland. Jag har även testat sushin på backen, sushibaren, lång väntetid och inte lika välgjort som på Odod. Men jag kan väl ge 3/5 sushistjärnor till dem. Då lunchade jag med Sandra också sen gick vi på stan och shoppade massor, vi uträttade en massa ärenden och det var så mysigt. Sandra är också en person som jag är glad att jag fortfarande har kontakt med. Förut umgicks vi jättemycket, sen tinade det som bort och vi har bara setts någon gång, ytterst sällan i alla fall. Men nu är vi igång igen, och vi har en bra vänskap, en sån som jag saknat. Hon är en sån man ska behålla. Och det ska jag göra.

I torsdags gjorde jag och M chokladhus, jag hade en vision i huvudet om världens finaste hus med gulligt pynt. Eh? Det var de svåraste jag gjort, M var betydligt duktigare än mig - vilket sved litegrann i mitt ego. Men det var ändå tur att han var där och byggde upp mitt hus trots allt, för hade jag varit själv hade det inte blivit något hus alls. Det var trots omständigheterna så mysigt och roligt.

Fredagen firade vi ju som sagt jul med familjen. Återigen var det jättetrevligt och mysigt. Sen åkte jag hem till M och böt julklappar. Jag fick ett hudvårdsset av lancome, han prickade helt rätt. Åh vad nöjd jag blev.

Nu - jobb & sen ska jag mysa hos Amanda hela kvällen.

PS. Ni behöver ju inte ha några förväntningar på mig. Men jag tänker faktiskt göra en årsresumé på detta året senare, det är så mycket som hänt i år och jag skulle behöva en summering. Men som sagt, ha inga förväntningar.

1 Anonym:

skriven

Som sagt; bilden på sushi tallriken är helt outstanding. Verkligen jättefin. Chokladhuset blev det snyggaste chokladhus jag någonsin har sett. Mycket bra gjort av er. Det är nog så med ganska många göromål/situationer, att själva göromålet är sekundärt. Primärt är att göra det tillsammans. Jag tror det är utifrån det faktumet som vi skapar traditioner. Ja. En liten filosofisk utläggning en tidig tisdagsmorgon i december 2016.

2 Anonym:

skriven

Det är iallafall helt galet hur du åker omkring överallt. Upp och ner, hit och dit. Med en oförtruten energi, även fast du ibland har varit väldigt trött. För att inte säga slutkörd. Du har ändå klivit upp på morgonen och kört järnet efter dagens schema. Det kan du, eller rent ut sagt bör du, vara mycket stolt över. Jag är iallafall stolt över dig. Vir stolt över dig. Kom alltid ihåg det, min skatt.

Kommentera här: