Första lektionerna idag.

Idag har jag haft mina första lektioner. På förmiddagen hade jag lektion med grupp 1, den lite snabbare gruppen som vi kan hålla ett tempo med. Första lektionen var jättesvår, jag snurrade ihop mig och jag tjorvade. Det var svårare än jag trodde och det krävs ett enormt tålamod. Nog för att jag har tålamod, men det känns så värdelöst när alla redan kan till exempel alfabetet förutom en person... hmm.

Andra lektionen gick mycket bättre, jag var lite mer "varm i kläderna" om man får säga så. Jag var mer självsäker och vi tog ett lååååångsaaamt teeempoo. Det var jätteroligt, vi repeterade stora och lilla alfabetet om och om igen, samt lite presentationer.

Nu har jag hunnit duscha, äta middag och lägga upp morgondagens lektioner. Så himla kul. Efter en ny dag på ett nytt jobb, där jag stått upp i åtta timmar, så är jag helt färdig i kropp och huvud. Så nu slår ögonen igen när som helst. Godnatt vänner.

Haha, juste! Jag gick i sömnen igårnatt... jag drömde att jag jobbade i köket på en restaurang, fick in en beställning och personen sa: Om inte maten är färdig inom fem minuter kommer jag att dö och då vet alla att du tog mitt liv. Jag skyndade mig allt jag kunde, gjorde rätten färdig och SEN ställer jag mig upp från sängen och springer in på toaletten i mitt rum. Jag tände lampan och stod med handen mot spegeln, som att jag skulle *ge över en tallrik* men jag räckte handen mot min egen spegelbild. Då vaknade jag. Vad fan gör jag? Jag trodde dessutom att det var morgon så jag började klä på mig, tills jag såg att jag bara hade sovit i två timmar. OMG, konstig dröm-nattvandring va? Jag sprang så snabbt att mattan hade flyttats och vikt ihop sig när jag tog fart på den. Haha.

Vad jag vill komma fram till är att jag inte ska gå i sömnen så mycket inatt, jag lovar!

1 Anonym:

skriven

Är lite avis på dig som får äta hotell frukost två dagar i veckan. Det är en bra deal med arbetsgivaren, faktiskt. Som du själv har förhandlat fram. Mycket bra gjort. Vi är, som vanligt, mycket stolta över dig.

2 Anonym:

skriven

Fin bild på goda frukosten. Jag vill också sitta där med dig.

Kommentera här: