Kan du vissla johanna

Jag fick just en kommentar "vad skoj att du ska bli mamma", eh what? Jag må ha en mysig liten (stor) mage, men jag är absolut inte gravid och jag ska absolut inte ha barn.

Nåväl jag sänder en massa positiv energi och styrkekramar till alla er där ute med alkoholiserade familjer, till alla er som har en negativ känsla inför julen... det ska inte vara så, och jag tänker på er extra mycket idag. Jag önskar er trots allt elände, en fin jul ändå. Ni föräldrar som läser, låt bli alkoholen - låt bli fyllan. Julafton är barnens tid, julafton är en fin tradition för att visa kärlek och känna gemenskap. Jag hoppas innerligt att ni tänker efter en extra gång. Tack.

Min gårdag (min julafton) var jättetrevlig. Det var mormor, morfar, moster, kusin och mamma. Vi åt god mat, skrattade tills tårarna sprutade och öppnade paket. Jag har fått otroligt fina och bra paket i år, jag är jättenöjd. Så ett stort tack för det. Men det största tacket vill jag rikta mot min fantastiska familj, min starka mamma som orkar kliva upp varje dag och vara fru och mamma. Min mormor och morfar som varje år styr upp en julmiddag. Min moster och kusin för att de finns i våra liv.

Pappa fick tyvärr stanna hemma igår för att han var febrig, imorse öppnade han sina presenter och han blev ändå nöjd. Världens bästa pappa.

Jag är på jobbet och jag ska fortsätta jobba nu, återigen: god jul, var nyktra, ta vara på tiden.

1 Anonym:

skriven

Javisst kan jag det! (Svar på frågan 'kan du vissla Johanna?') Och det kan du också göra. Plus en massa andra härliga saker som du gör så jävla bra🌸

Kommentera här: