Dag 29 – Vad har du lärt dig denna månad?

Jag lär mig nya arabiska ord varje dag, ibland kan jag till och med förstå när folk pratar med varandra på arabiska. Men det är dock bara ibland, ytterst sällan, men det händer och då det händer är det skitcoolt. 

Jag kan vissa standard fraser, kroppsdelar, onödiga ord som jag hör ofta och så vidare... :-)

Dag 28 - En gammal bild på dig själv


Detta är en bild från trästocks för några år sedan. Jag och min kompis Nathalie (och en snubbe jag inte har någon aning om det är). Det var en sjukt rolig tid, bara massa odrägligt fulla människor och galenskap.

Dag 27 – Det finaste som finns?

Det måste nog vara vänskap. Just det här att man kan ha en vän för livet, en vän kan gå vid din sida i gott och ont, en vän som man kan uppleva världen tillsammans med och en vän som alltid finns där - tills döden skiljer dom åt. 

Jag tror att vänskapen är det finaste som finns. Jag tänker på en av mina barndomskompisar nu när jag skriver detta, för där är det äkta vänskap. Det kan gå månader mellan gångerna vi surrar, men vi vet ändå alltid var vi har varandra. Jag är glad och tacksam att ha just denna vännen, för en sån vänskap - det är en sån vänskap alla borde få ha. Agnes har följt mig sedan vi var 6 år, hon vet allt och hon är den enda jag skulle lita på idag trots att vi ses och hörs av så sällan.