Idag är det min sista dag i vuollerim. Min sista dag med dessa fantastiska individer. Jag tror inte jag kan förklara med ord hur glad jag är att jag tog detta jobb och hur glad jag är att jag fick äran att få spendera mina dagar med dem. Det är en ära jag fått, att få vara en del av deras vardag och deras liv. Jag har lärt mig massor och jag har en bra livserfarenhet att ta med mig hem. Jag anser att alla borde ta ett jobb på en förläggning, med tanke på människorna man möter. Idag är invandring så pass vanligt och du möter det varje dag, det finns mycket negativitet kring invandring och därför tycker jag att man borde fara ut och se, träffa och surra med flyktingarna ute på boendena. För att få en verklig syn liksom.

Som ni förstår älskar jag mitt arbete, jag älskar människorna och jag har skaffat mig som en liten familj. Som ni också förstår är detta en jobbig dag för mig. Jag känner mig tom på något sätt, att inte längre dela dagarna tillsammans på samma sätt. Det är sjukt tråkigt och jag kommer att sakna varenda själ, mycket. Men jag vet att om vi vill, så kan vi behålla kontakt och ses i framtiden. ♡

Hon.

Hon har alltid funnits där för mig, i alla tider har hon varit den bästa personen för mig. Hon har alltid varit min bästa vän och även min värsta fiende. Hon har varit min rådgivare genom allt och alltid sett efter mitt bästa. Hon är en fantastiskt snäll och givmild person. Hon är en stark och framgångsrik person. Hon är en cool och bra person. Hon är min mamma. Hon är den finaste och bästa personen jag känner, hon är den bästa mamman man kan ha och den kontakten vi har är en kontakt alla borde få ha. Min mamma är nämligen inte bara min mamma, utan hon är min bästavän också, jag kan prata om allt med henne och hon detsamma med mig. Vi har ett odödligt band till varandra som ingen någonsin kommer kunna ta ifrån oss. Min mamma har gått igenom så mycket och jag beundrar henne varje dag att hon faktiskt står på benen idag. Jag beundrar henne för hur duktig hon är inom sitt arbete och i de övriga livet. Hon är klok, min mamma. 

Jag älskar dig mamma, över hela mitt hjärta. Jag önskar dig allt gott i livet och jag önskar dig ett smärtfritt och enkelt liv. Det är allt jag vill. Du förtjänar bättre än läget idag. Du förtjänar allt i världen. 

Till min mamma, mormor och alla andra mammor i världen. Ha den äran på mors-dag.

With my people

Jag är "hemma" i vuollerim igen, ska bara vara här över helgen och jobba. Det är trist att jag blivit nersatt i tid, men som tur är så har jag jobb på psykiatrin i sommar så det betyder att mitt schema här inte är långvarit. 
Igår var alla så glada när jag kom, det blev tusen pussar och kramar. Jag blir så glad att vara så uppskattad, för jag märker hur mycket de tycker om att ha mig här samt att de gillar mig. Jag är så tacksam över kärleken, kunskapen och vänskapen de ger mig. 
Igårkväll var jag först på fotbollsplanen och tittade när flera av våra grabbar spelade fotboll, det är roligt att se de olika kulturerna spela tillsammans och det är ännu roligare att de tar varje match på blodigt allvar. Haha. Ett bra kvällsnöje, faktiskt. Efter det åkte jag hem till huset igen, där min andra familj bjöd upp på middag, eller kvällsfika, jag vet inte hur dem ser på det. För mig verkade det som en middag i alla fall. Det var faktiskt jättegott och jag blir gärna bjuden på det igen.