Tre serier jag kollar på

Här kommer ännu ett härligt inlägg om mina serier, först upp är OTH.
♡ One Tree Hill
Jag har sett den här serien några vändor, men det var riktigt längesen sist faktiskt. Jag ska göra mitt bästa för att göra en bra summering sv serien. Den handlar om Lucas, Nathan, Hayley, Brooke och Peyton. Den handlar om deras familjer och mesta dels tonårsdrama. Omkring detta så spelar de basket och cheerleading. Det är inte som en vanlig tonårsserie med töntiga problem och draman, utan många gånger är det problem som man ofta möter i vardagen och sen är mycket väldigt överkryddat också. Men det hör ju till, för att få det så spännande som möjligt liksom. Sen är Lucas så fruktansvärt snygg också. Jag älskade att kolla denna serie, speciellt när man kommit så långt att de slutat high school och man får se en säsong när de typ lever sina liv utan high school. När de faktiskt satsat på sina karriärer och blivit olika saker, skaffat hus, barn, män. Den är bra. Serien innehåller nio säsonger och varje avsnitt är 40 lagom minuter.

♡ Chuck
Det här är en mysig, spännande och rolig serie. Huvudpersonen Chuck är en vanlig person, som är väldigt nördig i sitt sätt. Han jobbar på Buy More som är en elektronikbutik, tillsammans med hans kollegor och hans bästa vän Morgan, som är ännu mer nördig än han själv. När Chuck en dag från ett mejl från hans collage vän så förändras hans liv. Det blir fartfyllt, han blir inblandad i spionuppdrag och får träffa nya människor. Det är mycket komedi i den här serien, samtidigt som det ofta är väldigt spännande - vad ska hända härnäst liksom? För han är så jäkla klumpig och blödig.
Jag tycker inte om övernaturligt, fantasy och såna serier som inte går att relatera till verkligheten. Men den här serien tycker jag om, vissa saker kan vara lite överdrivna men det är på ett bra sätt. Ett + är alla grymma skådisar som medverkar. Det finns 5 säsonger.

♡ Pretty Little Liars
Den här serien vet jag att de flesta redan sett, den är ju rätt inne just nu, eller det kanske är förbipasserat i och för sig. Den handlar i alla fall om fyra tjejer, med olika egenskaper. Aria, Spencer, Hanna och Emily (och Alison). Spänningen börjar när de fyra vännerna går på deras bästavän Alisons begravning, där får de alla samtidigt ett SMS som är undertecknat -A. SMSen kommer att fortsätta under alla 7 säsonger och hela serien utgår efter att hitta A, men det är inte det lättaste och det eskalerar bara mer och mer. Den här serien är sjukt spännande, man blir fäst nästan direkt - måste se mer, ett till avsnitt, bara ett....
Ni som tycker om spänning, lite läskigt och samtidigt bara vanligt highschool - se denna.

Kommentera här: