Finner ingen ro.

Det här med att jag inte kan sova på nätterna börjar bli extremt uttjatat nu. Jag är så less. Jag är så trött. Förut brukade jag vara the queen of sleeping, elva timmars sömn bara sådär. Men nu de senaste två - tre veckorna har jag legat vaken fram till tre - fyra tiden.

Idag har jag i alla fall träffat Josefin, vi lunchade på max och hon fick sig en liten födelsedagspresent. Det var riktigt supertrevligt. Sen kom jag hem och började packa ihop lägenheten, skruvade isär och skruvade ner. Jag blev helt manisk när jag höll på, jag kände bara att jag ville pilla mer och mer på saker. Jag sökte saker att skruva isär, för det var så roligt. Amanda var också här och hjälpte till, så nu är i princip allt klart för flytt förutom det vi ätit dagens middag på • soffan • sängen • tv + tvbänk • tvbord.

Jag är så taggad att få flytta hem igen, vilket vi påbörjar med imorgon. Jag ser framemot att få bo hemma och tjäna ihop pengar. Sen ser jag även framemot att få söka jobb i lugn och ro, alltså inte stressa fram det första bästa. Nu har jag fått pengar från försäkringskassan och a-kassan så jag kommer klara mig. Sen är päronen så snälla och låter mig bo gratis, så jag kan helt klart välja och vraka liksom. Jag är så less på att alltid hamna på märkliga arbetsplatser, så nu är det dags för ett riktigt arbete liksom.

Imorgon ska jag luncha med mamma och sen har jag en liten plan om att vi ska börja flytta lite kartonger. Så mamma - om du läser detta: imorgon ska vi flytta det här lasset nedanför.

Okej... kanske inte allt, men en del i alla fall. Så långt vi orkar. Sen på kvällen kan det möjligtvis bli utgång, beroende på hur jag mår och hur jag orkar. Nu ska jag försöka sova igen. Åååh det är så mycket som snurrar i mitt huvud. Men det brukar hjälpa att skriva av mig lite, så efter detta kanske huvudet och kroppen får mer ro. Sen tror jag att mycket av min oro i kroppen beror på flytten och stressen, jag har för mycket på gång. Det är rörigt. Nu ska jag sluta skriva.

1 Anonym:

skriven

Du är så fantastiskt vacker!

Kommentera här: