Hormonspiral

En stycke spiral är nu uppstoppad i fiffin. Jag fick lokalbedövning och en jättetrevlig barnmorska. Så ingreppet i sig gick suveränt, det gick fort och smidigt. Så här i efterhand när bedövningen fortfarande sitter i så gör det inte speciellt ont, utan jag känner mer av på höger sida nästan bak mot ryggen. Mamma var med mig och det är tacksamt, då slipper jag ligga där med fiffin i vädret och vara helt utblottad och förnedrad i ensamhet liksom. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och peta i mig lite ipren så kan vi ju bara hoppas på att jag inte vaknar med mensvärk eller värk över huvudtaget.
Men jag vill bara påpeka lite extra hur snäll och fin barnmorska jag fick äran att ha. Jag och mamma berättade även det för henne så att hon också fick veta hur nöjda vi var. För det är värdefullt och faktiskt sällsynt med bra barnmorskor och läkare i övrigt. Därför är det viktigt att berätta för sin läkare eller kontakt inom landstinget vilket bra jobb dom gör. För det finns rötägg överallt, det finns idioter som behandlar dig som skit och inte lyssnar. Det finns alldeles för många av den sorten, så keep up the good work till alla ni som kämpar för en bra och fungerande sjukvård.

1 Anonym:

skriven

Finaste älskade Moa. Du kan verkligen ge andra människor cred när de gör rätt för sig. Mest av allt tycker jag att du var, och alltid är, så fantastiskt modig. Och så även idag. Bra jobbat!

Kommentera här: