Min pappa

Han ställer alltid upp för oss, han finns alltid där i alla lägen och han hjälper oss mer än vad tio personer skulle göra sammanlagt.
Min pappa, mammas man, han kan allt om allt och han kan göra allt. Han brinner för att plocka isär mopeder, köra motorcykel och pyssla på i garaget. Han somnar alltid till all tv/film i soffan och han äter oändligt med ostbågar. Han är den människa som alltid ställt upp på mig och det är jag evig skyldig honom, och evigt tacksam.
Har jag behövt skjuts har han funnits där, har jag velat ha ny tapet i rummet har han fixat det, nya skor eller vad som helst - han har fixat. Han har gjort allt för mig.
Inte nog med det så har han lärt mig nästan allt jag kan, åka skridskor och slalom. Alla kvällar ute på gården med en fotboll och tränat dribbling. Eller då han fixat i garaget och samtidigt gett mig en pall och träbit och en kniv, så att jag också fick sitta med bredvid.
Alltså, han är världens bästa människa. Och världens snällaste. Jag älskar dig så mycket fina, fina pappa. Tack för allt du gör för mig och mamma.

1 Anonym:

skriven

Kan bara hålla med dig. Din pappa är bäst. En sak som han kan, och som många andra män inte är så bra på (förutom din morfar), är att shoppa. Din pappa kan shoppa hur länge som helst, och han kan vänta på de han shoppar med hur länge som helst. En annan sak som jag älskar hos din far är att han aldrig ger upp. Han ger ya mig fan aldrig upp, och det beundrar jag honom för. Han väljer åxå alltid att se det goda hos alla människor, och ibland förbluffas jag över hans inställning till livet och situationer som kan uppstå. Han är en klippa. Han är rolig och lättsam, hjälpsam, inspirerande, modig och vacker.

Svar: Det är en fin egenskap, att kunna vänta medan en kvinna shoppar. Vem orkar det ens?
Moa

2 Anonym:

skriven

Moas pappa och Moas morfar kan det. De skjutsar, följer, väntar, skjutsar, väntar, väntar, väntar och skjutsar hem kvinnan som har haft en lyckad och lycklig shopping.

Kommentera här: