Påhitt

Jag berättade i tidigare inlägg om min mani på kvällar och nätter, eller min kreativitet. Jag vet inte om jag vill kalla det mani eller kreativitet riktigt ännu. I alla fall så fick jag ett påhitt efter att jag såg Therese Lindgrens DIY vlogg imorse. Water marble muggar. Ja varför inte? Jag kletade ihop lite nagellack i varmt vatten och sen doppade jag muggen. Jag gjorde det mest för att testa, och resultatet blev ju i och för sig väldigt fult men hade jag gjort det mer seriöst så hade det nog blivit snyggt. För att det var faktiskt enkelt. Jag gjorde två koppar. Och efter det doppade jag hela handen i vattnet för att se vad som hände med den, skitdum ide. Nu sitter allt fast och det är obekvämt.

When the night come

Jag har jobbat inatt och det har gått sjukt bra, jag har inte ens blivit trött ännu. Jag älskar såns här nätter där det bara flyter på. Dock så hade det varit bättre om jag hade haft en sån här energirik och produktiv natt hemma. För då jävlar hade det hänt saker.
Min största kreativitet och inspiration hittar jag på nätterna, jag får alldeles för mycket ideer och hittar på saker att göra. Jag får känslan av att skapa, bygga, sortera, städa och ja you name it. Nu är det bara 34 minuter kvar av detta pass. Hoppas ni sovit gott mina kamrater!

Tre serier jag kollar på

Här kommer första inlägget om olika serier som jag vill tipsa om. Eftersom det är fjorton olika serier jag vill skriva om så väljer jag att dela upp inläggen lite. Första serien är en typisk "tjej" serie.

♡ Gossip Girl
Det är en serie som utspelar sig på Manhattan/Brooklyn. Man får följa med de fem huvudpersonerna Dan, Serena, Blair, Chuck och Nate samt deras familjer. Vi får följa med på fina middagar och deras perfekta familjer till utsidan, vi får följa med när hemsidan Gossip Girl skriver ut rykten och elaka påståenden om eleverna i skolan de går på. Vi får se hur ryktet sprider sig snabbt, kaoset som utbryter varje gång, kärleksdrama och vänskapsdrama. Serien är sjukt bra och skådespelarna är riktigt duktiga. Jag älskar serien för att det händer alltid något, man vill alltid starta ett nytt avsnitt. Men också tycker jag att det är lite intressant det här med livet på Manhattan och sen får vi se Dan på andra sidan bron i Brooklyn. Hur utanför han är, han står som alltid mitt emellan. Också är det självklart jättespännande när man inte vet vem det är som ligger bakom hemsidan Gossip Girl, utan man får gissa sig fram - tills sista avsnittet.
Det finns 6 säsonger och varje avsnitt är omkring 40 härliga minuter.

♡ Breaking Bad
Det var längesen jag såg den här fantastiska serien, men den finns fortfarande kvar i mitt minne som en sevärd serie. Den handlar om läraren Walter White som blir diagnostiserad till cancer, han har fru och barn. Och lever ett tillsynes "normalt" och rätt bra liv. Förutom att han kokar metamfetamin då så klart. För att inte avslöja för mycket alltså, han blir väldigt framgångsrik på det han gör tillsammans med sin partner Jesse. Varför jag bara älskar den här serien är för hans framgångar, att gå från 0 - 100 på något vis. Sen är det väldigt tragiskt i sig, men en spännande och rolig serie faktiskt. Lätt sevärd för er som gillar kriminalitet och spänning. Det finns 5 säsonger.

♡ Nikita
Nu har vi kommit till min favorit serie, tror jag. När jag tänker efter så har jag ingen favorit, utan de finns vissa som är långt uppe på listan men jag skulle aldrig kunna säga vilken av dem som är bäst. Men jag kan lätt säga att denna är bland topp 3.
Nikita är en föredetta agent eller egentligen lönnmördare för en hemlig organisation som heter Division. Det är en organisation som bara ett fåtal personer känner till och de utför grovjobbet åt staten, sådant som inte får komma ut i princip. Men det är inte så enkelt, personen som driver Division har en egen agenda och han är maktgalen. Nikita rymmer och startar sitt eget projekt - ta ner Division. Hon lyckas få Alexandra på insidan och tillsammans ska de gå mot sitt mål. Det är en jättespännande serie och man vet inte alltid vad som ska komma härnäst. Nikita är en bra skådespelerska och hon är sjukt tuff, men hon bär med sig ett bagage som gör det intressant att se på också. Man får se tillbakablickar som gör att man blir nyfiken på vem hon egentligen är. Så om du gillar agent filmer, CIA och polisfilmer. Se denna. Ni kommer inte att bli besvikna.
Det finns 4 säsonger och varje avsnitt är 40 minuter.