4 år sedan.

För fyra år sen var jag less på saker i vardagen och färgade håret lila. Jag gick i ettan på gymnasiet och hade precis fått nya bekanta och även tappat gamla bekanta. Jag färgade håret lila och passade ändå rätt bra i det.

En dag var vi bjudna på middag och min moster skulle dit, så jag lät henne agera frisör och klippte bort ungefär 3 decimeter. Det var så kort, men så fräscht.

Så minns jag den här dagen för 4 år sedan. Jag är förövrigt jättebakis och har varit det hela dagen, man kan ju tycka att baksmällan borde gå över, men icket. Så här ligger jag med ett snurrande huvud och huvudvärk. Vi tog oss iväg på en indisk restaurang och käkade middag, det var inte så bra för min del - men de andra blev nöjda.

1 Anonym:

skriven

Väldigt vackert hår på en väldigt vacker kvinna. Hoppas baksmällan har flugit sin kos, och att söndagen blir fantastisk i Barcelona. Kanske blir det spansk mat i afton?

2 Dorixig%20travel:

skriven

Så ung du såg ut :)

Svar: Ja jag var väldigt ung! :)
Moa

3 Anonym:

skriven

Omfamna den unga vackra kvinnan med lila hår. Hon finns, och kommer alltid att finnas, inom dig. Jag tänker att vi alla bör omfamna den unga personen i vår själ. De är en del i att vi är de vi är i livet. Den unga kvinnan med lila hår var ibland arg och hård, men oftast sökande och glad. Den unga kvinnan med lila hår finns i mitt minne, och mitt hjärta. Hon med lila hår som utmanade mig, och som redan i ung ålder var en sanningssägare, lärde mig mycket om mig själv. Och att det som syns på ytan inte alltid behöver vara så som det verkar. Och det tänker jag på en stund varje dag, för att jag möter det varje dag. Så, tack, unga Moa med lila hår. Du är, på många sätt, min lärare i livet.

Kommentera här: