Carmen del bunquer

Igår var vi och turistade lite, vi åkte till Vallcarca och sen fortsatte vägen till fots upp för berget. Det var uppförs, dåliga trappsteg och väldigt tungt - som tur var så var vi framme på 15 minuter. Väl uppe på bunkern som det kallas, kunde vi se över hela Barcelona. Det kändes nästan som att man såg hela världen från ovan, häftigt.

Idag har jag och M tagit en sväng till skoshoppen, vi har hittat en guldbutik. Skor och väskor för 10 €, ohmygod!! Så där gottade vi ner oss och gick hem med varsitt skopar, också hittade jag en orange väska. Shoppingen fortsatte in till pimkie där jag hittade en efterlängtad bomberjacka, jag har velat ha en i ett helt år och nu äntligen är den min. Jag är så tacksam.

Imorgon skiter jag i det här och åker hem, den här resan blev inget som jag hade tänkt mig. Jag är enormt besviken och känner mig inte färdig för fem öre, men som sagt så har jag fått fina dagar i Barcelona. Jag tror att jag varit här i mer än en vecka faktiskt. Men, hem till pyttipanna och nudlar. TACK.

1 Anonym:

skriven

Så skönt att ta en promenad. Alltid spännande att se nya städer från ovan. Att stå på en höjd och se ner över en stads hustak ksn vara magiskt. Och tak är vackra eftersom de har olika färger, olika strukturer och olika storlekar.

Kommentera här: