Goodmorning people!

För mig är det inte en god-morgon, utan mer en trött och gäspig morgon. Jag har sovit sjukt dåligt ända sen jag kom hem från Barcelona, jag har haft två fina nätter och resten riktigt pissiga. Jag ligger vaken till vargtimmarna och filosoferar, jag är trött och när jag lägger mig i sängen hittar jag plötsligt på hundra saker jag måste göra, tankarna snurrar och jag är pigg. Det är riktigt värdelöst. Så inatt tittade jag på klockan senast kring fyra och sen kring sex igen. Jag gick upp klockan nio för att göra mig redo för ett skypemöte, det gick helt okej men det var tyvärr inte vad jag förväntade mig. Nå ja, jag ska lägga mig och sova igen så att jag orkar med den här dagen. M kommer nämligen hem till Sverige idag, om några timmar för att vara exakt. Ska bli mysigt att få hem honom igen.

Innan jag ska sova igen ska jag kika på den nya serien jag har börjat följa, nämligen The Killing. Den är spännande och även Joel Kinnaman är med = mycket bättre. För er som inte vet så är jag ett seriefreak, jag älskar tv serier och när de tar slut så jag bara: "jaha och där tog mitt liv slut, vad ska jag göra nu?" Som sagt, jag älskar serier och jag har sett massvis av serier. Så om ni söker efter tips, kom till mig bara. Och om ni har något tips på action, kriminal eller typisk tjejserie - KOMMENTERA.

Jag tror att jag ska slänga upp ett inlägg senare (någon gång) om olika serier som jag sett. Jag tror det kan bli ett rätt bra inlägg faktiskt, jag tycker ju att det är intressant så det kan vara kul för mig att skriva. Sen kan det ju faktiskt gynna er också. Mina ynka 20 tappra följare. Vi ses sen vänner!

1 Anonym:

skriven

Ja, du är faktiskt en fantastisk serie expert!

2 Anonym:

skriven

Och snygg! Som vanligt =)

3 Anonym:

skriven

The vampire diaries, How to get away with murder, Weeds, White Collar, Suits, pretty Little liars :)

Svar: Men tackar! Har inte sett how to get away with murder eller white collar. Ska kolla upp det =)
Moa

Kommentera här: