Muchos idiotas

Jag går mest runt och är arg hela tiden, i alla fall idag. Men nu sitter jag ÄNTLIGEN på sista planet som ska ta mig till Luleå. På flygplatsen i Barcelona visade de fel gate fram till ungefär 10 minuter innan boarding, det vill säga att jag + en hel del andra resenärer befann oss på andra sidan flygplatsen. Alltså 15 minuters powerwalk till den nya gaten.

Vi var i luften 20 minuter för sent, när vi landade skulle jag haft 50 minuter på mig att hämta bagage - checka in bagage - springa till gaten. Jag fick 20 minuter på mig. När jag väl tagit mig till incheckningen så gör jag som jag alltid brukar göra "self-service" apparaten. Din flight är avstängd stod det. Mitt hjärta gick i tusen bitar och jag trodde jag skulle avlida. Men precis bredvid apparaten satt en sas-kvinna och hjälpte mig först i kön för att lämna bagage, sen var det bara att lägga på ett kol och springa.

Nu sitter jag på flyget tillsammans med massa svenskar, norrlänningar mestadels - ÄNNU BÄTTRE. Nu känner jag att jag äntligen kan andas ut igen. Wooosh.

1 Anonym:

skriven

Somewhere over the rainbow....

Kommentera här: