Nu sitter jag på McDonalds...

... på flygplatsen! Åh vad jag längtar att få lägga mig i min egen säng, surra med mamma och äta svenskt. Något mer än så behövs inte, i övrigt så vill jag inte hem faktiskt. Jag har ingenting på hemmaplan i princip, förutom familj då, men dom finns ju alltid kvar. Som tur är så tar det bara 3.5 h att flyga till Stockholm, och sen behöver jag bara vänta en timma på att få hoppa på Luleå flyget. Så jag tror att det kommer bli tight om tid, men äh... jag är faktiskt en rätt så rutinerad flygare så jag tror att det kommer att gå galant.

Nu när jag flyger hem kommer jag att testa ett nytt flygbolag som heter vueling, blir faktiskt spännande att se hur dom levererar. Hittils så är turkish airways faktiskt det bästa enligt mig, man får extremt bra service och mat.

1 Anonym:

skriven

I love Mc Donalds! Och jag älskar Max Friscomål. Och snart får jag hem min älskade MoaGulla, och då blir det ju önskemat som gäller för hela slanten. Och, ja; nu är du faktiskt en väldigt rutinerad resenär, och i de erfarenheterna ingår såklart flygresor och flygplatser. Min värsta flygresa gick från Murmansk i norraste norra Ryssland, till Thailand. Det kändes verkligen som att jag inte skulle få känna fast mark under mina fötter, och jag drack och rökte hela jävla resan. Förknippat med just denna resa är också mitt värsta flygbolag: ryska Aeroflot. Nej, tack.

Kommentera här: