Schweiz

Ett litet samhälle med grönska och fin natur. Husen påminner om gamla vedstugor. Alla är gjorda i mörkbrun trä, de ser ut som på film. Högt ovanför molnen kan man skymta alperna, fast på natten ser man alperna bäst. Då är det inte så disigt. Bredvid vårat hostel fanns det fem hungriga åsnor som stod och betade i all sin ro. På andra sidan flöt en fors med turkost, eller mer grönt, vatten. Jag är sjukt imponerad av Schweiz, det är synd att vi bara var där i en dag.

Vi komm till Schweiz kring 12 på dagen, men dagen efter klev vi upp 04 för tåget till Barcelona. Vi reste i 20 dryyyyga timmar, miljontals byten och osköna säten. I förrgår, måndags alltså, kom vi till Barca och där är vi nu tills imorgon.

Igår träffade jag min andra halva Mattias, vi gick strandpromenaden, åt lite mat och tog igen lite förlorad tid. Idag vet jag inte vad dagen har att erbjuda faktiskt, jag tror det blir en alkoholfylld kväll. Nu ska jag klättra ner från min gnissel-säng och springa på toaletten. Hatar hostel och att jag är så blyg att jag inte vågar gå upp.

1 Anonym:

skriven

Så fina bilder och vacker natur. Ser ut som vykort eller foton man kan se i en resekatalog. Bra att du kunde träffa M, mindre bra (för mig =)) att du tänker inta alkohol. Gillar inte det, som du vet. Because I love you ❤

2 Anonym:

skriven

Så himla vacker du är i fina mössan och med alperna i bakgrunden. Du är verkligen den snyggaste i världen, som någonsin funnits.

Kommentera här: