Schweiz.

Det blev en snabbvisit till Schweiz, vi kom tidigt igår och hann med både det ena och det andra. Vi vandrade, åkte upp i bergen i en skilift (ni vet en korg uppe i luften), berget var förövrigt 2000 m högt. Så vi vandrade längs en liten sträcka där, på hängbroar och sånt. Skitläskigt. Sen promenerade vi bara runt i samhället och såg oss omkring. Sen fick vi en spontan idé och påbörjade resan mot Barcelona redan klockan 04 imorse. För tillfället sitter vi i Bern på McDonalds och käkar frukost.

Jag har dragit på mig en förkylning, allt jag gör är besvärligt och ansträngande. Om jag faktiskt gör något som är sjukt ansträngande, som att t.ex. gå uppförs 2 km så får jag andnöd. Jag blev så rädd när jag gick med väskan, i mörkret, ensam, också kunde jag inte andas. Så jag började gråta. Jag grät till och från tills jag kommit mig på tåget. Usch vad hemskt, snacka om panikkänsla.

Det går som vanligt inte att ladda upp bilder på det här jävla internet. Skitkul att dela med sig då man inte får upp några bilder. Skitarg.

1 Anonym:

skriven

Blir fett sur om du har varit ute och promenerat i mörkret i fucking Schweiz, och varit både rädd, ledsen och trött. Är dock tacksam för att du delar med dig av dina upplevelser. Det är värt allt. Hoppas din förkylning flyger sin kos och landar på en alptopp för att aldrig återkomma under denna resa. Hejdå och tack så jävla mycket förkylning! Byebye =)

Kommentera här: